2777
2789
عنوان

عمل بینی و حمام

382 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

فردا قراره برم آتل بینی ام رو وردارم دکتر گفت دو سه ساعت قبل اومدن برو حموم سوالم اینه موهامو بشورم کفش بریزه روی صورتم اشکال داره؟ و اینکه چون غضروف از دنده برداشته یکی دو سانت هم زیر سینه بخیه داره اگه با شامپو بدن بشورم اشکالی داره ؟؟ اگه تجربه ای دارین یا مطلع هستین ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی ازتون 😘😘😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرررسی عزیزم از دماغت راضی هستی؟؟😁

بیش از حد راضیم فقط من وقتی اتل و برداشت بینیم خیلی کج بود ولی مطمئن بودم ورمه الان ک چند روز گذشته کاملا صاف شده و اصلا کج نیست با اینکه هنوزم ورم داره

توام دیدی مشکلی داره نترس مطمئن باش چند روز دیگه عالی میشه

بیش از حد راضیم فقط من وقتی اتل و برداشت بینیم خیلی کج بود ولی مطمئن بودم ورمه الان ک چند روز گذشته ...

خداروشکر خیلی خوشحااااال شدم 😍😍

عزیزم شما وقتی بینیت تو آتل بود نمیخارید؟؟ مال من خیلی میخاره گاهی اوقات ضربه های کوچیک میزنم تا از خارشش کم بشه میترسم کاریش شده باشه ۱۰ روزه حموم نرفتم کرم نزده باشه 😂

خداروشکر خیلی خوشحااااال شدم 😍😍عزیزم شما وقتی بینیت تو آتل بود نمیخارید؟؟ مال من خیلی میخاره گاهی ...

نه من یک هفته اتل داشتم و بینیم کاملا بی حس بود ولی الان که چسب داره خیلی میخاره هم از داخل هم از بیرون😂

غلامی تاحالا نشنیده بودم چقدر زیاد میگیره منم مشهدم با صادقی عمل کردم

عه ولس من بینیم خیلی خوب شده اصلا کبودی هم نداشتم شکلش هم دقیقا عکسی که بهس داده بودم شبیه اون در آورده