2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 47 پست
😨😨😨😨😨😨 مگه خانوادش درآمد ندارن؟ همسرت مگه چقد در آمد داره؟ ازش پرسیدی چرا واست کاری نمیکنه؟

پدرش بازنشستس ازاینورم مشاوراملاک داره .همسرمن ۳ شغله بوداماالان هرازگاهی مشتریاش زنگ بزنن ماشین بخان میره وگرنه نه گذاشت کنارالان دوجامشغول کاردوم کار۳ و۴هست گفتنی میگه ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدرش بازنشستس ازاینورم مشاوراملاک داره .همسرمن ۳ شغله بوداماالان هرازگاهی مشتریاش زنگ بزنن ماشین بخا ...

وظیفش ک هست ب خانوادش کمک کنه نه ک ازحق همسرش بزنه

مثلا چی میخوای ک میگه ندارم؟چن وقته ازدواج کردین؟

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
وظیفش ک هست ب خانوادش کمک کنه نه ک ازحق همسرش بزنه مثلا چی میخوای ک میگه ندارم؟چن وقته ازدواج کردین ...

یکسال عقدم الان ۴ماهه لباس میخام نمیخره قول دادبرمن دانشگاه وسرکارنزاشت 

میدونم این اخلاقو خوب میشناسم ببین دو راه داری مثلا قصد خرید یه مانتو رو داری قراره دوروز دیگه باهم برین خرید موعدش که شد یکبار یاد اوری کنی اگه حاضر به امدن نشد ازش پول بگیری خودت بری خرید امدی قیمت هارو دولا سه لا بهش بگو گفت چه خبره بگو الان همینجوریه ناراحتی باهم بریم خرید

یکسال عقدم الان ۴ماهه لباس میخام نمیخره قول دادبرمن دانشگاه وسرکارنزاشت 

خب پس عقدی

مگه بی لباس موندی ک از همسرت میخوای

معمولا آقایون تو دوران عقد از هزینه کردن واسه همسرشون فرار میکنن

دلیلشونم اینه پرو میشه

میدونم این اخلاقو خوب میشناسم ببین دو راه داری مثلا قصد خرید یه مانتو رو داری قراره دوروز دیگه باهم ...

نمیده😞😞😞میگه ندارم اومدمیریم میخریم توجیبش وکارتش اصلاپول نمیزاره

خب پس عقدی مگه بی لباس موندی ک از همسرت میخوای معمولا آقایون تو دوران عقد از هزینه کردن واسه همسرش ...

فامیلشون بامن عقدکردن اماازکوچکترین وسیله تابزرگترینش پسره خریدمیکنه براش  ایناکلابرهمه اینطورن نمیدونم چراشانس گندمن اینجوره ماهم توخانوادمون همینجوریم عروسوهرجاببریم خریدکامل چیزی بخادمیخریم 😔😔همیشه دونفره فرستادیمشون اماایناهمشون میان دنبالم برخریداگ بریم

والا چی بگم ابجی جان بهش بگو اگه با مراعات برای خانوادت خرج میکردی واسه منم داشتی میدونی شاید طرز گفتنت مناسب نیست اخه مردا اولا دوست دارن مردونگیشون با زور گفتن نشون بدن 

فامیلشون بامن عقدکردن اماازکوچکترین وسیله تابزرگترینش پسره خریدمیکنه براش  ایناکلابرهمه اینطورن ...

امروز رفتین بیرون چکار کردین؟

خرید؟

والا چی بگم ابجی جان بهش بگو اگه با مراعات برای خانوادت خرج میکردی واسه منم داشتی میدونی شاید طرز گف ...

😔نمیدونم چی بگم چون همجوره گفتم امااانگارن انگارایناپیش کش یکساله نتونستم بهش بفهمونم گل دوس دارم برام بخرهرموقع گفتم گفت خودم گلم😢😢😢