2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 33 پست
عزیزم بستگی به رشته تحصیلیتون معدلتون مقطعی که میخواید درس بخونید وضع زبان و وضع مالیتون داره

درسته ، ممنونم ازتون

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بستگی داره از چه طریقی و با چه هدفی بخوای مهاجرت کنی .

ترکیه راحت میشه رفت ولی هم سر اقامت اذیت میکنن هم زندگی تو ترکیه اصلا بدرد نمیخوره .

امارات عالیه ولی اگه اونجا شغلی نداشته باشی گرونه. 

آلمان راحت میشه رفت خیلیم قانون مند هستن. 

ایتالیا تحصیلی خوبه .

کانادا هم خیلی خوبه

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

امارات....اما خرجش خیلیییییی زیاده و تو مثلا اگه ماهی ۶۰میلیون درآمد داشته باشی خرجت با ساده ترین خر ...

امضات چقدر قشنگه❤️

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

اگر پول زیاد دارید و یا استعداد خاص مثلا در حد المپیاد و نبوغ و استعداد درخشان همه ی کشورا خوبه برا مهاجرت حتی ترکیه حتی گرجستان. اگر پول ندارید هیچ کشوری خوب نیست برای هیچی حتی درس خوندن.

بستگی داره از چه طریقی و با چه هدفی بخوای مهاجرت کنی .ترکیه راحت میشه رفت ولی هم سر اقامت اذیت میکنن ...

خیلی ممنونم،منم میخواستم تحصیلی برم ، رزومه ی خوبی دارم ولی قصدشو‌نداشتم هیچوقت برای همین پرسیدم

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

در شرایط برابر یعنی وقتی مثلا میگید پول جوره فقط مونده انتخاب ، این دیگه بستگی به روحیه داره گرم باشه سرد باشه کشور ، شلوغ باشه خلوت باشه،  اتوبوس و مترو مهم باشه یا ماشین شخصی مهم باشه ، زندگی شبانه باشه یا نباشه

این معیارها رو باید بسنجید

اگر پول زیاد دارید و یا استعداد خاص مثلا در حد المپیاد و نبوغ و استعداد درخشان همه ی کشورا خوبه برا ...

ممنونم از راهنماییتون ، سرمایه رو که دارم کار میکنم میتونم به یه حدی برسونم کار ثابت دارم ، تحصیلی دوست داشتم برم

در شرایط برابر یعنی وقتی مثلا میگید پول جوره فقط مونده انتخاب ، این دیگه بستگی به روحیه داره گرم باش ...

خیلی خیلی ممنونم راهنماییتون کامل و منطقی هستن❤️