2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با سود ۲۲ درصد تقریبا نزدیک چهار میلیون 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بستگی به بانک و نوع سپرده داره بانک مسکن حساب ممتاز ۳ماهه افتتاح کنید حدود ۲۶درصد ماهانه میده حدود ۴ ...

میشه پول گذاشت تو بانک مسکن ولی سود به کارت دیگه تو بانک دیگه ریخته بشه 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

دائمی میخوام بزارم

دائمی که نمیشه ....منظورت یک ساله اس؟بازهم به بانکت بستگی داره اما همه اشون یکسال حداقل ۱۸ درصده که میشه ۳ تومن ...اما به نظرم بذار کشاورزی ....یه سپرده داره که از سه ماه تا ۳۶ ماهه و میتونی بعد ۳ ماه بدون اینکه از پولت برداره پولتو هزاد کنی...یکساله نذار یه دفعه دیدی خرج واجب پیش میاد اون موقع باید ضررشو بدی

❤️❤️❤️خدایا واقعا ممنونم ازت...هیچ وقت تنهام نذاشتی....امیدوارم منم بنده ی خوبی برات باشم.❤️❤️❤️

میشه پول گذاشت تو بانک مسکن ولی سود به کارت دیگه تو بانک دیگه ریخته بشه

آره میتونی هر شماره حسابی بدی...ولی بگو بهشون گه میخوام سودش تو کارت دبگه بره

❤️❤️❤️خدایا واقعا ممنونم ازت...هیچ وقت تنهام نذاشتی....امیدوارم منم بنده ی خوبی برات باشم.❤️❤️❤️