2777
2789
عنوان

به نظر شما بچه من اشکال داره

245 بازدید | 37 پست

بچه ام یه کم تاخیر کلام داره. ۳ سالشه . جنسیت رو تا به حال ندیدم بدونه چیه دختر پسر بودن چیه. اسمش رو نمیتونه بگه‌ مثلا وقتی میگیم اسمت چیه میگه اسمت چیه. دوتا دکتر بردیم گفتن اوتیسم نداره. خیلی باهوشه یادگیری عالی داره. متاسفانه یه سری اشتباه انجام دادیم در حقش مثلا کارتون انگلیسی باز کردیم نمیدونستم اینجوری میشه. بعد الان مثلا یادگیری میگم خوبه  کل حروف الفبای انگلیسی رو از ۱.۵ سالگی بلده میتونه. یه سری کلمات رو میتونه بخونه. انواع رنگ ها حیوانات‌ اشیا اعداد غذاها فعل ها احساسات همه رو بلده. حتی تمام اعداد تا ۲۰ رو به سه زبان از همون ۱ سالگی بلده. کلمات روز مره رو بلد نیس مشتاق گفتگو نیس اصلا بچه.یعنی ما هم بخوابم صحبت کنیم اشتیاق نداره. داداشم هم دیر زبون باز کرد.حالا.

این بچه مثلا قایم باشک بلد نیس بلده ها ما قایم شیم پیدا کنه ولی خودش بلد نیس قایم شه. مثلا وقتی میگیم دوس داری فلان غذا رو نمیگه آره. اگه دوس نداشته باشه میگه نو نو. حالا من واقعا مستاصل شدم. بچه های خیلی کوچکتر از این خیلی پیشرفتس ارتباط و رفتاراشون این اصلا برخلاف هوشش ارتباطش تاخیر داره.مهد گذاشتم یه جا که ننشست. یه جا میبرم مونده سوری. اونجا مربی میگه خیلی مشتاق یادگیری ولی ارتباط خیلی کم. نهایت بغل و سلام و خدافظ کس بچش اینجوری بوده. واقعا دیگه نمیکشیم من و باباش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل نداره 

ولی همون دو زبانگی و آموزش انگلیسی براش خیلی زود بود بهش ضربه زده ولی درست میشه . گفتار درمان هم ببر 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
مشکل نداره ولی همون دو زبانگی و آموزش انگلیسی براش خیلی زود بود بهش ضربه زده ولی درست میشه . گفتار د ...

خدا از دهنت بشنوه. چشم . بس که دکتر بردیم گفتن چیزیش نیس من دیگه نمیدونم چیکار کنم.

طبیعیه ولی دیگه براش کارتون انگلیسی نزارید تا از سرش بره 

ولی نباید از بچگی براش می داشتید سعی کنید جاهای برید که هم سن و سالش باشن با هم ارتباط برقرار کنند 

انیمیشن ایرانی مورد علاقه ندارم برای بذارید مهم و موثر هست بنظرم کلمات و صوت ایرانی بشنوه

بابا مشکل ما همینه ما ترکیم زبان مادری این بچه ترکیه الان من بخوام ایرانی بزارم دیگه بچه قاطی میکنه. ۳ زبان واقعا دیگه نمیشه. کاش ترکی داشتیم. تا یه سنی کمک میکرد بعد ادم فارسیم باز میکرد.

طبیعیه ولی دیگه براش کارتون انگلیسی نزارید تا از سرش بره ولی نباید از بچگی براش می داشتید سعی کنید ج ...

مشکلات زیادی داریم. مثلا اینکه این بچه اولین نوه هس  تو هر دو طرف بابا مامانش. تو اطرافیانم بچه  این سنی نیس اصلا.  مجبورم ببرم مهد و این جور‌جاها