2777
2789
عنوان

مادرای مهربون سایت یه لحظه بیاید

20 بازدید | 0 پست

بچه ام یه کم تاخیر کلام داره. ۳ سالشه . جنسیت رو تا به حال ندیدم بدونه چیه دختر پسر بودن چیه. اسمش رو نمیتونه بگه‌ مثلا وقتی میگیم اسمت چیه میگه اسمت چیه. دوتا دکتر بردیم گفتن اوتیسم نداره. خیلی باهوشه یادگیری عالی داره. متاسفانه یه سری اشتباه انجام دادیم در حقش مثلا کارتون انگلیسی باز کردیم نمیدونستم اینجوری میشه. بعد الان مثلا یادگیری میگم خوبه  کل حروف الفبای انگلیسی رو از ۱.۵ سالگی بلده میتونه. یه سری کلمات رو میتونه بخونه. انواع رنگ ها حیوانات‌ اشیا اعداد غذاها فعل ها احساسات همه رو بلده. حتی تمام اعداد تا ۲۰ رو به سه زبان از همون ۱ سالگی بلده. کلمات روز مره رو بلد نیس مشتاق گفتگو نیس اصلا بچه.یعنی ما هم بخوابم صحبت کنیم اشتیاق نداره. داداشم هم دیر زبون باز کرد.حالا.

این بچه مثلا قایم باشک بلد نیس بلده ها ما قایم شیم پیدا کنه ولی خودش بلد نیس قایم شه. مثلا وقتی میگیم دوس داری فلان غذا رو نمیشه آره. اگه دوس نداشته باشه میگه نو نو. حالا من واقعا مستاصل شدم. بچه های خیلی کوچکتر از این خیلی پیشرفتس ارتباط و رفتاراشون این اصلا برخلاف هوشش ارتباطش تاخیر داره.مهد گذاشتم یه جا که ننشست. یه جا میبرم مونده سوری. اونجا مربی میگه خیلی مشتاق یادگیری ولی ارتباط خیلی کم. نهایت بغل و سلام و خدافظ کس بچش اینجوری بوده. واقعا دیگه نمیکشی من و باباش.