2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

77 بازدید | 9 پست

سلام خانما من کیست دارم کیستمم بزرگه دکترم دارو داده و استراحت مطلقم برای کیستم کوچیک بشه نترکه امشب درد دارم مثل درد پریودی باز ول میکنه یا اینکه میسوزه ولی خیلی کم هنوز به بسته قرصم تموم نشده گفتش دوتا تموم شد بیا سونو دوبسته قرص بنظرتون داره میترکه خیلی استرس دارم امشب اینجوری شده کمرمم درد میکنه 

اسم دارو چیه منم کیست دارم

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه چقدر مثل منی تو...منم الان تو همین وضعیتم...چند سانته کیستت؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

اسم دارو چیه منم کیست دارم

دکتر من دو ورق قرص کامپاند داده کیستم ۳ سانته

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

دکتر من دو ورق قرص کامپاند داده کیستم ۳ سانته

مال منم سه سانته پی سی یو  خفیف هم دارم

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مال منم سه سانته پی سی یو خفیف هم دارم

منم...

۸.شما هم درد داری مثل منه دردت هات عزیزم علائم هات چیه؟

من یک ماه بود لکه بینی داشتم و این ماه درد پریودیم عجیب بود...مثل قبل نبود..بعد رفتم دکتر برام سونو و آزمایش نوشت..سونوم گفت کیست داری ۳ سانته توی تخمدان راستت...یه ماه دارو بخوری دفع میشه...رفتم دکتر بهم دو ورق قرص کامپاند داد گفت این هم هورموناتو تنظیم میکنه هم کیستتو دفع میکنه...اولین بارمه‌...فکر کنم از بی تحرکیه چون من یه ماه رفتم سر کاری که نشستنی بود کلا تایمش هم زیاد بود اضافه کاری داشتم بعدشم انقدر خسته میشدم که فقط میخوابیدم...الان که قرص رو میخورم لکه بینیم ۵ روزه خوب شد و سمت راستم گاهی درد کمی میگیره ...گاهی عطسه میکنم درد میگیره...کمرم درد میکنه بعضی وقتا میزنه به پاهام...اولش گفتم شاید سیاتیکه...ولی به نظرم برای همین کیست باشه...