2777
2789
عنوان

کسی نمیدونه چی بزنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست
هر کرمی میزنم یکم خوبه دوباره شروع میکنه پوسته پوسته شدن و خارش😢

روغن نارگیل بزن یا نداری روغن زیتون 

من خیلی با چشم ور رفتم بالای مژه پایینم یه لایه روش رفتم میسوووووووووخت بعد نارگیل زدم حل شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوسته پوسته شدن و خشکی و خارش بینی رو خوب میکنه؟

این مشکلا که میگین بخاطر کمبود رطوبت پوست باید از آبرسان استفاده کنی من کلی محصولای خارجی گرون قیمت مثل لانکوم که هر کرمش چند میلیون پولش استفاده کردم تهش به از این برند ایرانی استفاده کردم خیلی محشره پوستم خیلی خوب باهاش

وازلین ساج روغن درخت چای + ویتامین e بزن

احتمالا اگزما داری منم دارم میزنم تا مرطوب بشه پوستم

هرچی پوست خشک تر باشه بدتر

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

این ویژگی هایی که میگی شبیه درماتیت سبورئیک هست ولی تو درماتیت سبورییک اطراف ابرو هم معمولا درگیر میشه

در حال حاضر به قول خودت انقدر دستکاری ش کردی که بدتر هم شده

برو یه پماد موضعی هیدروکورتیزون نیم درصد (اگه نداشت یه درصد) بخر و به مقدار خیلی کم در حد یه عدس بزن رو اون قسمتا. یه روز در میون به مدت یه هفته. سعی کن با یه شوینده مخصوص پوست حساس هر روز اون پوسته ها رو بشوری و بعد این پماد رو بزنی. یه مرطوب کننده مخصوص پوست حساس هم بخر و مرتب بزن

این ویژگی هایی که میگی شبیه درماتیت سبورئیک هست ولی تو درماتیت سبورییک اطراف ابرو هم معمولا درگیر می ...

هیدروکورتیزون استروئیده هااا زیاد نزنی طولانی نزنی وگرنه پوستت عادت میکنه نازک میشه و بدتر میشه. فقط یه هفته یه روز در میون به اندازه یکی یا نهایتا دو تا عدس