2777
2789
عنوان

پسری که

97 بازدید | 10 پست

توی تلگرام توی گروه پیام داده ازت خوشم اومده بیا ببینمت؟ همچین کسی ممکنه کیس مناسبی واسه ازدواج بشه اگه برم بشناسمش؟ از طرفی میگم کسی که بر اساس یه عکس میره پیام میده به کسی نکنه هول باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههه مطمئن باش به صد نفر دیگه هم گفته 

یه بار یه پسره پیام داده بود من از شما خوشم اومده مایلید همدیه رو بیشتر بشناسیم گفتم نه ولی پروفایلش یادم بود 

یک ماه بعد دوباره همون پیامو همون شکلی داد انگا کپی کرده بوده گفتم من قبلا هم شمارو رد کردم گفت یادم نمیاد😐😂

منم اینطوری با اکسم اشنا شدم خدایی هم پسر خوبی بود خواستگاری هم اومد اما خانواده ها ب تفاهم نرسیدن م ...

ای بابا امیدوارم همون کسی که خیرت در اون باشه سر راهت قرار بگیره

اصلا مورد اعتماد نیستن ادم درست حسابی میاد مستقیم خواستگاری و اینا نه از یک عکس فقط بیاد 

تازه کسی که عکس مردم رو نگاه می‌کنه و بررسی...

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
خودمم همین فکر بهم دست داد

عکستون رو پاک کنین من خودم حتی اسمم جوری میزنم که معلوم نباشه ارامش دارم از دست مزاحما

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز