2777
2789
عنوان

ازدواج یا

106 بازدید | 16 پست

31 سالمه و مجردم. راستش از طرفی از تنهایی خیلی وقتا خسته میشم ولی وقتی اکثر زندگیای متاهلی دوستامو میبینم علاقه مم به ازدواج از دست رفته. واقعا تکلیف فردی مثه من چیه. گیجم و با تردید زیادم نمیشه قدم تو همچین مسیرایی گذاشت یکم تردید طبیعیه اما این حد مردد بودن نمیدونم چیکار کنم. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به همین رویه ادامه بدید چون اگه تصمیم اشتباه بگیرید ضربه خیلی بدی میخورید و کلا دیگه اعتمادتون رو از دست میدید

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

فقط یادتون نره گِره ی تنهایی هر کسی فقط به دست دلِ خودش باز میشه....اینکه فکر کنیم با کسی دیگه ای خوشبخت و خوشحال تر خواهیم بود فقط یک فکره چون شادی و خوشبختی درون خودتونه...برای ازدواج عاقلانه انتخاب کنید و عاشقانه زندگی کنید چون با ازدواج ما قراره رشد کنیم...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

بله هم قبلا خیلی داشتم الانم دو سه تایی هستن

پس احساسات منفیت  رو ببین ولی نذار جلوی خوشبختیت رو بگیرن

تراپی برو و خودت رو بشناس 

اینجوری میتونی انتخاب بهتری داشته باشی

و به خواستگارات فرصت بده

همین

امید بذر هویت ماست 💚🌱
ینی به مجردی ادامه بدم؟

فعلا آره تا زمانی که حداقل بتونید ی نفر رو پیدا کنید که لااقل به بلوغ فکری رسیده باشه و بتونه شما رو درک کنه درستی تنهایی سخته ولی به چه قیمتی آدم آرامشی که داره رو خراب کنه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
الان وقت ازدواجته اگه میترسی سنتی ازدواج‌ نکن به خاستگارت بگو چند ماه باهم حرق بزنیم همو بشناسیم دید ...

یه مشکلی ام که دارم اینه که با هر کسی میرم احساس نمیکنم علاقه ش قلبی و واقعیه مثل بقیه اعضای خانواده م نیست مثلا

ینی به مجردی ادامه بدم؟

با شرایط فعلی الان آدم باید ی نفر رو پیدا کنه که اول درکش کنه و اینکه شما هم دوسش داشته باشی و اونم شما رو دوس داشته باشه تا بعدش بخواید برای چیزای دیگه تصمیم گیری کنید به قولی ی دوستی آدم باید آدم باشه بقیش درست میشه

با شرایط فعلی الان آدم باید ی نفر رو پیدا کنه که اول درکش کنه و اینکه شما هم دوسش داشته باشی و اونم ...

دقیقا ینی میدونی هیچ کدوم خواستگارای الانم با اینکه شرایطشون خوبه من حسی بهشون ندارم واسه همین نمیخوام ادامه بدم و میدونم تنهاتر میشم اما خب بهتر از اینه این جوری ازدواج کرد

دقیقا ینی میدونی هیچ کدوم خواستگارای الانم با اینکه شرایطشون خوبه من حسی بهشون ندارم واسه همین نمیخو ...

گاهی وقتا ی حس توی همون نگاه اول به وجود میاد ولی بعضی وقتها هم ی زمان کوچولو میبره ولی در کل اگر طرف حس بدی بهتون نمیده ی کوچولو باهاش معاشرت کنید شاید ی کوجولو معیارهای شما رو داشت چه معلوم

یه مشکلی ام که دارم اینه که با هر کسی میرم احساس نمیکنم علاقه ش قلبی و واقعیه مثل بقیه اعضای خانواده ...

آره اولش همینه من همسرم اومده بود خاستگاریم همین حرفتو به مامانم میگفتم میگفتم مثلا مثل داداشام نیست 

علاقه ی قلبی رفته رفته ایجاد میشه اولش درحد پسند هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز