2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر موقع عصبانیت باشه قبول نیست نگران نباش

من در یه حالتی که تو اوج ناراحتی بودم و داشتم عزیزی رو از دست میدادم قول دادم که مالی رو به کسی میدم. حالام بهش گفتم اما اون گفت برای خودت خرجش کن. نمیدونم الان اینجا من میتونم خرجش کنم یا نباید قبول کنم و دیگه مال اونه

اگر موقع عصبانیت باشه قبول نیست نگران نباش

فتواشو کی داده اونوقت؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

توبه کن

هنوز نشکستم میخوام بدونم باید چیکار کنم تو اوج ناراحتی گفتم یه مالیو میدم به کسی. در حالیکه اون مال خودمه ولی اون لحظه اینو گفتم حالا نمیدونم باید چیکار کنم بهشم گفتم ولی اون گفت خودت برش دار نمیدونم الان تکلیف چیه

من در یه حالتی که تو اوج ناراحتی بودم و داشتم عزیزی رو از دست میدادم قول دادم که مالی رو به کسی میدم ...

خب وقتی گفته دیگه مشکلی نیست

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

فتواشو کی داده اونوقت؟

از روی قصد و اختیار قسم بخورد پس قسم خوردن بچه و دیوانه و مست و کسی که مجبورش کرده‌اند، درست نیست و همچنین است اگر در حال عصبانی بودن بی قصد قسم بخورد.

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

برو شرایط قبول بودن قسم رو بخون عزیز😊

با سلام
اگر کسی در حالت عصبانیت قسمی بخورد بعد از کمی آرام شود و از قسم خود پشیمان شود.
میتواند آن کار را انجام دهد؟
با تشکر.
پاسخ :
بستگی دارد که شدت خشم و عصبانیت او در چه حد و میزانی باشد؟

- اگر عصبانی شود، و شدت آن معمولی باشد، و یا زیاد باشد با این وجود هوش و هواسش باقی باشد و بفهمد که چه می گوید و چه می خواهد بگوید، در اینحالت اگر از روی خشم سوگندی بخورد و سپس به مفاد آن عمل نکند، باید کفاره اش را بدهد.

- اگر خشم او به حدی زیاد باشد که از شدت آن هوش و هوایش نماند و نفهمد که چه می گوید، در اینحالت به دلیل زوال هوش چیزی بر اقوالش مترتب نمی شود و سوگند منعقد نخواهد شد.
«اگر کسی بر چیزی سوگند بخورد که آنرا انجام دهد ولی آنرا انجام نداد، کفاره بر او لازم می شود؛ مثلا بگوید : (به الله قسم با فلانی سخن می گویم) یا (به الله قسم به دیدار فلانی خواهم رفت) و یا (والله نماز می خوانم) و یا شبیه این موارد، اگر آنرا انجام ندهد در آنصورت کفاره بر او لازم می شود، البته در صورتیکه (در هنگام قسم یاد کردن) عاقل باشد و بداند چه می گوید، اما اگر به شدت عصبانی شود بگونه ایکه هوش وی برود، سوگند در چنین حالتی منعقد نمی شود، زیرا داشتن هوش و هواس بر آنچه بر زبان جاری می کند لازمست، اگر خشم او آنقدر زیاد باشد که نفهمد چه می گوید، در همچون مواردی کفاره لازم نیست، مانند فرد مجنون و معتوه و خوابیده.

اگر چیزی که بدان سوگند خورده بگونه ای باشد که مصلحت در عدم وفا به آن باشد، در اینحالت بهتر است (سوگندش را بشکند) و کفاره بدهد، زیرا پیامبر صلی الله علیه وسلم فرمودند : « وإذا حَلَفتَ علی یمین فرَأَیْتَ غیرها خیْراً منها فکَفّر عَنْ یمینک وائتِ الذی هُو خیرٌ » مُتّفقٌ علیه
یعنی: «هرگاه سوگند یاد کردی؛ سپس متوجه شدی غیر آن بهتر است، کفار آن سوگند را بده، و همان کاری را انجام بده که بهتر است».

پس اگر مثلا کسی سوگند بخورد که به دیدار فلانی نخواهد رفت، اگر مصلحت در دیدار کردن وی باشد، در اینحالت به دیدار وی برود و در عوض کفاره سوگندش را بدهد»

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز