2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ...ولی بی پولیم خیلی طول نمیکشه معمولا...و بعدا پزشو دادم...و از خجالت طرفم دراومدم.😅😅😆😆

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ما یک فامیلی داشتیم پسره پدر و مادرش معتاد بودن هیچکس اینو بچه بود ادم حساب نمیکرد این پسره 10 سالش بود مادرپدرش جدا شده بودن

بزرگ شد درس خوند رفت کانادا برگشت ایران عروسی بگیره همون عموها و عمه ها همش دنبالش بودن

میگفت هیچ وقت یادم نمیره ما رو عروسی دعوت نمیکردن میگفتن پدرش معتاده مادرش معتاده ابرومون رو میبره، لباسهای بچش شیک نیست ابرو میبره

یکی از عمو هام وضع مالیش بده اینو همیشه عمه بزرگم تحقیر می‌کنه

اخی 🥺🥺🥺

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ما یک فامیلی داشتیم پسره پدر و مادرش معتاد بودن هیچکس اینو بچه بود ادم حساب نمیکرد این پسره 10 سالش ...

مث بیرانوند همینجور بودن به خاطر وضع مالیشون عروسی دعوتشون نمیکردن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

مث بیرانوند همینجور بودن به خاطر وضع مالیشون عروسی دعوتشون نمیکردن

همین فامیلممون وقتی از کانادا اومد بهترین عروسی رو ایران برای همسرش گرفت زنشم ایرانی بود کانادا تو دانشگاه با هم دوست شده بودند یه دختر مهربون و خوشگل

همه تعجب کرده بودند از این عروسی بزرگ و خوب

بعد چون وضعش اونجا خوب شده تو یه شرکت خوب کار میکنه هی عمه ها و عموها  دعوتش میکردن بیا خونه ما پسره میگفت بعدا مزاحم میشم

بعد به یکی گفته بود اصلا دلم نمیخواد برم واقعا اینا قلبم رو شکوندن تو بچگی و نوجوونی چون پولدار نبودیم