نماز حاجت میخونم سعی میکنم به دیگران کمک کنم دعای خیر دیگری هم کمک میکنه چله برمیدارم یا دعاهایی که باهاشون ارتباط میگیرم اونا رو میخونم و....نذر میکنم اینم خیلی جوابه
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
خواهر من دو ساله اقدام به بارداری هست هنوز نی نی نداره من ۱۳ محرم شیر نذر دادم و روز اربعین نمک نذر دادم برا بارداری خواهرم هنوز حاجت روا نشدم خواهش میکنم خواهرمو دعا کنین بچه دار بشه
من نیت میکنم که نماز حاجت میخونم بعدش دو رکعت میخونم خیلی ساده و معمولی مثل نماز صبح
به حاجتمم برسم دوباره دو رکعت میخونم این بار به نیت نماز شکر
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣