کوفتتت فک نکنم اصلا تخم مرغ داشته باشیم🤣یه هفته مایع ظرفشویی نداریم🤣🤣🤣🤣خونمون اسب با بارش گم مشه چون رنگ کاری داریم کل اتاقا خالی شده وسایل ریخته تو حال😀😂
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
راستش ما از هفت روزه هفته هشت روز قرمه سبزی از قرمه سبزی دیگه بدم میاد🤣کلا از سبزی بدم میادددددد
گیسا خودمو درمیارم حاضرم جامو باهات عوض کنم
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
آدسو برام بفرست با یه نون و دوتا پفک بیام دنبالت بریم تو پارکی چیزی جمعه رو بدر کنیم!🥲😂
کهکشان راه شیری منظومه شمسی سیاره زمین نیمکره شمال قاره آسیا خاورمیانه کشور ایران شمال کشور استان مازندران شهرستان ساری روستای مرمت خیابان شهید اسدی پلاک دیگه خطریه
عزیز ما باغ سبزی داریم باس هر ۱۲ ماه سال مثل خر توش جون بکنیم از جعفری و اسفناج متنفرممم😭😭😭😭😭😭 ...
آه اسفناج.آره منم از اسفناج بدم میاد مامانم بچه بودم گولم میزد میگفت بخوری موهات بلند میشه به زووور یه ذره میخوردم حالم بد میشد هیچ وقت حلالش نمیکنم