2777
2789
عنوان

وزنم کمه یا زیاد 🥲

232 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خوبید؟!

من حدوداً وقتی۱۲ سالم بود خود به خود از وزن خیلی بالا و چاقی بدون رژیم وزنم کم شد ولاغر شدم نمیدونم چون سن بلوغ بود یا هرچیزی در حدی که لاغری روی چهره و بدن و قدم هم تاثیر گذاشت و ریز شدم.

الان از اون موقع خیلی میگذره ولی بازم وسواس دارم همش میگم نکنه چاق بشم نکنه وزنم بالا بره نکنه هرکس برسه ایراد بگیره چون همون زمانم خیلی رک و مستقیم توهین میکردن با اینکه بچه بودم

الان میذارم عکس تو پست بعدی بینید چطوره 😅🥲

قد۱۶۵ آخرین بار هفته پیش

وزن هم امروز وزن کردم۴۴ تا۴۵

ولی بازم حس میکنم زیاده 🥲 وسواس گرفتم دست خودم نیست 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

تازه خیلییی کمبود وزنم داری

🥲تو عکس هم همینقدر میزنه حس میکنم بیشتره وزنم🥲🤍

همیشه برای اندام ایده آل نباید که لاغر شد بعضی وقتا واقعا باید وزن اضافه کنی که زیبا دیده شی وزن اضافه کردن همیشه بد نیست فقط وقتی منجر به چاقی زیاد شه بده

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

شاید قبلنم وزنت زیاد نبوده چند بوده مگه قبلا اینجوری وسواسی شدی

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
🥲تو عکس هم همینقدر میزنه حس میکنم بیشتره وزنم🥲🤍

اون فامیلایی که با دادن لقب تو بچگی باعث شدن تو در واقعیت زندگی خیلییی کم وزن باشی😐فکر کنی چاقی

. قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!🤍

با قد ۱۶۵ وزن ۵۵ خیلی خوش اندام دیده میشهتوی دوستام دیدم

آخه شاید منم پنجاه میزنم ولی وزنه عددش فرق داره نمی‌دونم ولی این رقمه باید کمتر باشه🥲🥲

همیشه برای اندام ایده آل نباید که لاغر شد بعضی وقتا واقعا باید وزن اضافه کنی که زیبا دیده شی وزن اضا ...

آخه ترس چاقی بیش از حد. دارم چون خیلی  اذیت کننده بود برای همین