2777
2789
عنوان

برا تولد سه سالگی پسرم چ کنم

930 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها نظر بدین

ببرمش آتلیه و ی تولد سه تایی شبش داشته باشیم یا براش تولد بگیرم اطرافیان رو بعدازظهری دعوت کنم جشن بگیرم و تو خونه عکسش رو بگیرم یا ببرمش پارک و بادکنک و کیک ببرم با دوربین ازش عکس بگیرم و دیگ جشنی در کار نباشه؟

تا حالا هم آتلیه نبردمش

از زمین خوردن کسی شاد مشو که نمیدانی گردش روزگار برای تو چه در آستین دارد .....امام علی ع

پارک خوبه سه تایی عکس بندازید

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بچه ها تولد نمیگیرم براش هم خیلی ریخت و پاش و بدو بدو و دنگ و فنگ داره هم عکسا خوب نمیشن ،مرسی ازتون

از زمین خوردن کسی شاد مشو که نمیدانی گردش روزگار برای تو چه در آستین دارد .....امام علی ع

اگه میدونید که پسرتون داخل جشن بزرگ هماهنگی نمیکنه چون هنوز کوچیکه فقط خودتون باشید برای سال های بعدتولد حسابی بگیرید که هم خودش یادش باشه هم اذیتتون نکنه

چون بچه خواهر خودم تولد ۳سالگیش اصلاهماهنگی نکرد 

تولد هم بگیرید بچه خیلی بایدبیادنه افرادبزرگتر

بازهم خودتون بیشترمیدونیدولی فیلم و عکس زیادبگیر

بنظرم ببر آتلیه و ی جشن کوچیک سه تایی بگیریدخرجشم زیاد نمیشه رو دستت

درسته👏

برای ساخت کلیپ تولد هم در خدمتیم با قیمت 95تومان .پیجم تو امضام نوشتم 

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 

[QUOTE=352614634]اگه میدونید که پسرتون داخل جشن بزرگ هماهنگی نمیکنه چون هنوز کوچیکه فقط خودتون باشید برای سال های بعد ...[/QUOTE

درسته عزیزم مرسی ازت

برای ساخت کلیپ تولد هم در خدمتیم با قیمت 95تومان .پیجم تو امضام نوشتم

عزیزم چطور میتونم نمونه کارات رو ببینم

🌝😋 یه کیک کوچیک و جشن تولد راحت سه نفره

بچه اینجوری ادیت میشه مهمونی شلوغ باشه

اتلیه رو نمیدونم..

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب