بابا رهگذر ار بسکی تو نی نی سایت بود میخوند قبولمیشد
انتظار داره معجزه بشه که نمیشه ولش کن
هیچ تلاشی بی نتیجه نیست مگر اینکه فقط اسمش تلاش باشه
سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمیبره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
رهگذر دوسال دانشجو بوده الان به علاقش نمیرسه معلومه تلاش نتیجه میده منتها رخگذر حال روحیش خوب نیست
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
بعد از رفتن ۳۶۵۰۰ نفر از پاره های تنم ، خواهر و برادرای شجاع و دلیرم ، دیگه هیچ دل خوشی ب این دنیا ندارم 🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ...
ولی اینکه توی زمینه ای تلاش کنی که استعداد و توانایی شو هم داشته باشی خیلی مهمه خیلی از بچه هایی که به امید پزشکی و دندان و .... میشینن برای کنکور میخونن باید ببینن استعداد شیمی ،فیزیک ،سوالات ژنتیک زیست ......رو هم دارن یا نه
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
رهگذر تو شرایط سختی درس خونده. چندسال اول امکاناتی نداشته و صرفا کتاب درسی خونده بعدش شرایط متشنج داخل خونه و درگیری هایی که روح و روانش رو درگیر کرده. ایشونم خیلی تلاش کرده اما شرایط خوبی نداشته
حتما حتما ساعت مطالعه بالا داشته باش و با تمام توانت بخون
من واسه رفع تکلیف درس میخوندم انگاری
بعد از رفتن ۳۶۵۰۰ نفر از پاره های تنم ، خواهر و برادرای شجاع و دلیرم ، دیگه هیچ دل خوشی ب این دنیا ندارم 🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ...
رهگذر خب معلومه من از زمانی ک واسه کنکور میخوند تاپیک هاشو میدیدم خب بنظر خودت کسی ک حین درس خوندن دائمبگه من هیچ گ.ه نمیشم و... و همش لفظ بد و ناامید بیاد البته ما نمیتونیم قضاوتش کنیم شاید شرایط زندگی بدی داره ااما خب این مدل درس خوندن بی نتیجس