بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رهگذر دوسال دانشجو بوده الان به علاقش نمیرسه معلومه تلاش نتیجه میده منتها رخگذر حال روحیش خوب نیست
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه
ولی اینکه توی زمینه ای تلاش کنی که استعداد و توانایی شو هم داشته باشی خیلی مهمه خیلی از بچه هایی که به امید پزشکی و دندان و .... میشینن برای کنکور میخونن باید ببینن استعداد شیمی ،فیزیک ،سوالات ژنتیک زیست ......رو هم دارن یا نه
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
رهگذر تو شرایط سختی درس خونده. چندسال اول امکاناتی نداشته و صرفا کتاب درسی خونده بعدش شرایط متشنج داخل خونه و درگیری هایی که روح و روانش رو درگیر کرده. ایشونم خیلی تلاش کرده اما شرایط خوبی نداشته
رهگذر خب معلومه من از زمانی ک واسه کنکور میخوند تاپیک هاشو میدیدم خب بنظر خودت کسی ک حین درس خوندن دائمبگه من هیچ گ.ه نمیشم و... و همش لفظ بد و ناامید بیاد البته ما نمیتونیم قضاوتش کنیم شاید شرایط زندگی بدی داره ااما خب این مدل درس خوندن بی نتیجس