2789
عنوان

تخمک گذاری

416 بازدید | 3 پست

سلام دوستان عزیزم من خیلی نگرانم میشه راهنماییم کنین به راهنماییتون نیاز دارم امروز طبق برنامه گهواره روز تخمک گذاری میشه اما من هیچ علائمی ندارم جز نفخ چند تا سوال داشتم احتمال داره تخمک گذاری بدون علائم باشه و اینکه من روز ۱۴ سیکلم سونو واژینال شدم یدونه فولیکول ۱۴توی تخمدان چپم رویت شد سی و یکم سیکلم بود ک با مدروکسی پروژسترون پریود شده بودم و ششم رفتم سونو واژینال ک دکتر فرستادنم عکس رنگی جفت لوله هام بسته بود ک باز شدن و از روز هشتم لتروزول و کلومیفن خوردم روز ۱۴ی فولی ۱۴داشتم دکتر گفت زیاد ب درد ب خور نیس اما تو اقدامتا داشته باش از طرفیم آمپول آزادسازی نداده میتونم الان ک روز ۱۷سیکلمع آمپول خودم بگیرم بزنم؟امکانش هست از روز هشتم چون لتروزول و کلومیفن خوردم تا امروز بازم فولیکول رشد کرده باشه؟وایا امیدی هست باردار بشم این ماه؟میدونم طولانی شد اما خب خیلی بی‌قرارم چشم انتظارا حالمو میفهمن

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

اره امکان هست بارداری بشی به این چیزا فکر نکن من پلی کیستیک دارم دکتر بهم گفت باید دارو بخوری امپول بزنی وخیلی چیزی دیگه ولی من بدون هیچی باردار شدم خدا بخواد می شه شما فقط استرس نداشته باش اقدام کن 

اره امکان هست بارداری بشی به این چیزا فکر نکن من پلی کیستیک دارم دکتر بهم گفت باید دارو بخوری امپول ...

وای خدا کنه بخدا دیگه اینقدر از انتظار خسته شدم بعضی وقتا میگم برم درخواست طلاق بدم شوهرم پاسوزنشه😔😔😔😔

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای خدا کنه بخدا دیگه اینقدر از انتظار خسته شدم بعضی وقتا میگم برم درخواست طلاق بدم شوهرم پاسوزنشه😔 ...

نه بابا من خودم 3سال زمان برد تا تونستم فکر منفهمی نکن به خدا توکل کن مطمعن باش می شه