2777
2789
عنوان

دوست

40 بازدید | 1 پست

با یه دوستی که ظاهرا خیلی صمیمی بودیم ولی بعدها دروغ هاش  و حسادتش برام رو شد ،برای همیشه قطع رابطه کردم. ولی داره اینور و اونور به دروغ منو خراب میکنه.به نظرتون چیکار کنم؟نمیخوام اصلا دیگه باهاش حرف بزنم(از جمله کارهایی که میکرد مثلا همش میگفت من نمیخوام درس بخونم ارشد بگیرم به چه دردی میخوره و ...بعد نشسته بود درس خونده بود قبولم شده بود و بعد از ثبت نام تو دانشگاه بهم گفت!!با اینکه هرروز باهم بودیم و همیشه وقتی من در مورد درس حرف میزدم با این حرفاش سعی داشت منو منصرف کنه ولی خودش ...چند وقت همش میگفت کار کردن تو بیرون بده و فلان، ولی خودش چند ماه رفته بود کار می‌کرد هربار بهش زنگ میزدم الکی میگفت مهمونم و بازارم و یا...ولی بعد چندماه فهمیدم بهم دروغ میگفته..نه رشته تحصیلی اش و نه کاری که میرفت برام مهم نبود ولی اینکه خودش رو زرنگ میدونست و دروغ میگفت خیلی ناراحتم کرد...یا اگه مشکلی برای من یا دخترخاله هاش یا بقیه دوستامون پیش میومد خوشحال میشد میگفت خوب شد چرا باید شما اینقدر خوشبخت باشید!!!این رفتارهاش باعث شد کلا باهاش قطع رابطه کنم...البته قبلا خودش رو زیاد نشون نمی‌داد اواخر باطن کثیفش رو شناختم..