2777
2789
عنوان

مهریه

140 بازدید | 21 پست

سلام میخوام ازهمسرم جداشم رفتم محضری ک عقد کردم درخواست مهریمو دادم بردم اداره اسناد و املاک اونجایکارایی کرد و بعدم دوتا پیام اومد واسم ...گفتن سه شنبه بیا تا ماشینشو توقیف بزنیم نفروشه...سند ماشین پیش منه و چپ و راست میگن سندوبده ...میخوام بدونم اگه سندو بدم میتونه انتقال بده به کسی؟یا چون درخواست مهریه دادم نمیتونه ..‌

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نیاز نیست مدرک داشته باشی

فقط عکسی از شماره ثبت و سریال داخل سند داشته باش

بصورت رسمی و ثبتی توقیف میشه

اونطوری نیست که سند رو بگیرن

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
اصلا نیاز نیست مدرک داشته باشیفقط عکسی از شماره ثبت و سریال داخل سند داشته باشبصورت رسمی و ثبتی توقی ...

خب شوهرش با سند ماشین تادقبل از توقیفی میره ماشین را انتقال میده و براحتی انتقال سند انجام میشع

فروش یا انتقال ایشان بعد از درخواست شما بوده

و حتی بنام کسی بزنه برگشت میخوره

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
کسی که درخواست توقیف داده حرفش پیشهانتقالم بده دادگاه متوجه تمارض میشه

من یه عمره تو این کارم

تا بیاد دنبال این بره که ایشون اول درخواست داده و بعد شوهرش فروخته عمرش رفته و خیلی رویه طولانی را پیش رو دارع

اما اگر ۳شنبه بره توقیف کنی نهایتا یکماهه ماشین مال خودشه

من یه عمره تو این کارمتا بیاد دنبال این بره که ایشون اول درخواست داده و بعد شوهرش فروخته عمرش رفته و ...

وکیلید شما؟

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️