2777
2789
عنوان

مهریه

120 بازدید | 14 پست

سلام میخوام ازهمسرم جداشم رفتم محضری ک عقد کردم درخواست مهریمو دادم بردم اداره اسناد و املاک اونجایکارایی کرد و بعدم دوتا پیام اومد واسم ...گفتن سه شنبه بیا تا ماشینشو توقیف بزنیم نفروشه...سند ماشین پیش منه و چپ و راست میگن سندوبده ...میخوام بدونم اگه سندو بدم میتونه انتقال بده به کسی؟یا چون درخواست مهریه دادم نمیتونه 

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توقیف کن شنبه بعد بده بگو نمیدونم کجا گذاشتم 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
کلا شاید ۵ میلیون هزینه مهم نیست اون هنره مهمه که بعدا نگی ای کاش گرفته بودم

یه وکیل میگه برای طلاقت بالاتراز۴۰تومن میگیرن

اگه زدن مهم نیست

اخه اینو نمیدونم زدن یا نزدن...فقط دوتا پیام از دفتر اسناد کشور فرستادن واسم ک شماره پرونده با فلان وفلان ....واستا الان میفرستم

اخه اینو نمیدونم زدن یا نزدن...فقط دوتا پیام از دفتر اسناد کشور فرستادن واسم ک شماره پرونده با فلان ...

پرونده اجرایی به شماره مکانیزه فلان در تاریخ 1403/06/13 در  اداره اجرای اسناد ذمه کرج تشکیل شد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور