بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره شلوغه، به خدا علاوه بر ما به خود مسافرها هم خوش نمیگذره، طبیعیه مثل همه جای دیگه وقتی تقاضا زیاد باشه قیمت ها هم بالامیره، در کنار همه اینها از لحاظ ایمنی اصلا مراعات نمیکنن حرف گوش نمیکنن وقتی میرن مسافرت فکر میکنند به دنیای آزاد راه پیدا کردند همین پریروز اقاهه از ایشار پریده با مغز رقته وسط سنگ ها، درصورتیکه هزار بار گفتن از ابشار نپرین، حالا خانواده اون آقا تا سبزوار برگردن میدونین چی بهشون میگذره؟ چقدر دلمون میسوزه که با این خاطره تلخ از شهرمون میرن و میگن از شهرتون خاطره بد داریم نمیگن این داغ از حرف گوش نکردن خودمونه؟ به خدا دلمون میسوزه که چشمای اشکبار مسافرا رو میبینیم ، خودمون شرمنده میشیم اما ما گناهی نداریم که
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بی لول تویی که بلد نیستی درست صحبت کنی و با چند نفر دعوا گرفتی تو همین تاپیک البته تقصیر تو نیست تقصیر پدر مادرته کهتو تربیت کردنت کمکاری کردن. اینهمه شمالی اینجا هستن هیچکدومشون مث تو انقد بی شخصیت و بی لول و چیپ نبودن
تا ی جمله ی اولو خوندم فهمیدم ک نباید دهن ب دهن بشم با بعضی ها ک عقل و شعور و فرهنگشوننمیرسه . و تذ ...
چندسالي ميشه كه شمال نرفتم به يه دلايلي ولي آوازه ي برخورد بد مردم شمال رو با مسافرا زياد ميشنيدم برخلاف شما كه همه ي مسافرا رو يكي ميدونيد هيچوقت تعميم به كل مردم شمال نداده بودم ولي كامنتاي شما از اول تاپيك نشون داد خيلي هم بيراه نميگن!رفتارتون خيلي زشته!
لا من مازندران هستم 70 درصد مسافرهای اینجا از مشهد اومدن و علاقه زیادی به دریا و شمال دارند...باور کنین هر روز امبولانس داره غریق میبره ....شهر چهره زشتی گرفته راه نیست تو پیاده رو بری من که از خیابون قدم میزنم میرم از قسمت ماشین رو ..چون مدام بهت ادم میزنه گنجایش نداره شهرهای شمالی کوچیکن...