2777
2789
امروز خواستگار داره برام میاد اقا اردبیلی هست🤭به نظرت چطور قومین

خودت کجایی هستی؟ 

اگر خودت اردبیلی نیستی قبول نکن..

ببخشید ولی میگن از ترکا دختر بگیرین ولی دختر ندین 

عصبی و متعصب هستن اگر خودت ترک نباشی اذیت میشی 

کلا پاچه همرو میگیره این

دست خودشون نیست باید دید کی تربیتشون کرده ک اینطوری شدن...

مسافر ک بهرحال زیااد میره شمال

ولی اونجام خووب ب قیمتای چندبرابر پیاده میشن و منبع درامد خوبی شدن مردم برای شمالیا

تهشم بی احترامی میکنن🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینهمه مسافر بریزه تو شهر و زندگی عادی رو ازتون سلب کنند میفهمین چی میکشیم، به خدا ایران جاهای قشنگ ...

میفهمم چی میگی .زیرساخت فراهم نیس  ماهم ک فقط میایم اشغال میریزیم وبرمیگردیم .بعدشم مسافرا شاکین .اصلا مسافرت توشلوغیم حال نمیده .الان هنوز شلوغه ؟

فک کنم استارتر باید هرجاش میخواد بره بیادبپرسه ترافیک وشلوغی وبنزین هنوز اوضاعش بده یانه 

تو از طرز صحبتت معلومه ازون دسته آدمایی هستی که تو اینستا فیلماشون پر شده با چوب حمله میکنن به مسافر ...

دقیقا شخصیت‌خودتو توصیف کردی

افرین بی لول

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
ب مسافرایی ک میان شمال میگین کثیف و ...🤦‍♀️خب پس مشکل از شخصیت شماس گلم شما یا باید درمان بشینیا بی ...

تا ی جمله ی اولو خوندم فهمیدم ک نباید دهن ب دهن بشم با بعضی ها ک عقل و شعور و فرهنگشون‌نمیرسه . و تذکر نمیده

طبیعیت و ذات چرک شمارو هم میذارم ب پای  کم کاری خانوادتون 

حالا تهرانی اصیل هم باشن و منم منم بزنن خوبه، اکثرا مهاجرن و سیس تهرونی اصیل میگیرن به خودشون ، کسی ...

حالا کاری ب کسایی ک خودشونو بالاتر میبینن یا .... نداریم

ولی

مگه شما ب تهرانیا توهین کردین ک ب خودتون گرفتین؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شمالی ها مهمون نواز هستند اما این رو ببین

دستشون درد نکنه واقعا خاک بر سر اونی که بخواد طبیعت زیبا رو به گند بکشه این مسئله فقط برای شمال نیست که اخه تو تهران پارک نهج ابلاغه و چیتگر من اخرین بار که رفتم پر شده بود از اشغال چیپس و پفک و..... استوری گذاشتن و ی گروه دختر و پسر جمع شدن برای جمع اوری اشغال ها

امروز خواستگار داره برام میاد اقا اردبیلی هست🤭به نظرت چطور قومین

این یادم رف.. مرد سالار و به شدت پسر دوست 

اونایی ک قدیمی هستن هم عروس و کلفت در خونشون میدونن 😂💔 اونایی ک جدید ترن و افکار قدیمی ندارن این توشون کمرنگ شده 

من شمالی نیستم اینجا ساکن شدیم سالهاس

تعطیلات واقعا برای مردم معمولی اینجا عذابه عذاب

شهر کیپ و کیپ مسافره اصلا نمیتونی ماشین ببری بیرون

ه رجا میرم میبینم تو ماشین و تاکسی و حتی فروشنده ها عاجزن از مسافرا

کنار دریا چادر زدن تو خیابون چادر زدن دارن ماهی سرخ میکنن و ماکارونی کنار خیابون اب کش میکنن

این حجم مسافرم نمیدونم چجور بهشون خوش میگذره

جابجایی یک خانواده نیست نازنین خانوم بیشترازچند میلیون ادمای ساکنین شمال دارن اذیت میشن.. مگ فقط مای ...

تازه اینم اضافه کنید ک مردم ازجاهای دیگه دارن میان شمال خونه مبخرن .وشهراتون درحالت عادیم شلوغ ترشده .من نابودی شهرما دیدم ازبچگی تابه امروز و نمیدونم قراره چی بشه .شماهاراخوب میفهمم این قضیه ولی دامن کل ایرانا میگیره اگر فکری نشه

این یادم رف.. مرد سالار و به شدت پسر دوست اونایی ک قدیمی هستن هم عروس و کلفت در خونشون میدونن 😂💔 ا ...

نه هر شهری فرق دارن 

این تفکرا کمتر شده ی مقدار 

درکل چون خانومای ترک خیلی زرنگن و کاری انتظارشونم از عروس بالاست .

دستشون درد نکنه واقعا خاک بر سر اونی که بخواد طبیعت زیبا رو به گند بکشه این مسئله فقط برای شمال نیست ...

انصاف نیست به خدا 

همین امروز کنار جاده هم افتصاحه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به نطرم نصف بیشتر اینا که اومدن مثله ما شمالیای ساکن تهران هستن و میان خونه پدریشون پس این بحثا الکی ...

تعداد این طور ادما خیلی کمتره عزیزم.

شاید ۲۰ درصدشون اینطور باشن‌.شمال ک این همه مردم نداره گ