2777
2789
عنوان

پسره بهش گفته بیا بریم سوییت

13170 بازدید | 291 پست

دخترعموم هنوز سنش کمه و مامان باباش واقعا بهش گیر‌میدن😅 امروز اومدن خونه ما آخر هفترو باهم باشیم من از زیر زبونش کشیدم مثل اینکه با یه پسره دوسته،پسره بهش گفته اخرای مهر بریم سوییت این خرم قبول کرده 

بهش میگم تو برپایه چی بهش اعتماد میکنی بری شاید اصلا اونجا با چند نفر دیگه بلایی سرت آوردن حرف تو گوشش نمیره 

میشه شما یکم راهنمایی کنید بنظرتون من اشتباه میکنم؟ 

بمن میگه افکارت شبیه پیرزناس!

خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب مادرش بگو

نه عزیزم گفتم که مامان باباش واقعا آدمای گیرین اصلا حس میکنم بخاطر محدودیت زیاد دختره این شکلی شده 

دلم نمیخواد از یطرف مامان باباش از دهن من بشنون میرن میگن یروز رفتیم خونشون پشت دخترمون حرف درآورد خیلی حرف درارن 

بنظرت چی بگم بهش که دختره خودش بترسه و منصرف شه؟

نه حرفت درسته ولی اگه این طرز تفکرشه بزار بره 

دودش تو چشم خودش میره ضمنا از گردن شما هم رده

چون بهش هشدار دادی از قبل 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

وقتی اینو میگه بت تو ام برات مهم نباشه بزار بره هر بلایی سرش میاد بیاد به تو چه

دلم براش میسوزه دختر بچس هیچی نمی‌فهمه میره بلایی سرش میارن🥲

تو اینستا زیر ی پست ی آقایی اقرار کرده بود و پشیمون هم بود اونم این که چند. سال پیش با دختری ک قول ازدواج بهش داده بود رو برده بود باغ و با ۲۰ تا از رفیقاش بهش تجاوز کرده بودند .....

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
نه عزیزم گفتم که مامان باباش واقعا آدمای گیرین اصلا حس میکنم بخاطر محدودیت زیاد دختره این شکلی شده د ...

ببین تجاوز مثل پفک نیس بگی ضرر نداره نخور پیش بیاد طرف دیگه مرده محسوب میشه 

فکر کن یکی میخاد بکشش یا ب پسره زنگ بزن بگو اتفاقی براش بیوفته دودمانتو ب فنا میدم یا باهاش برو اونروز یا ب خانواده اطلاع بده

نمیدونم بعضیا فکر میکنن چقد باهوشن که نمیشه گولشون زد . ببر تو گوگل دخترهایی که پسره شیره مالیده سرشون رو برده کاراشو باهاش کرده و ولش کرده رو بخونه شاید سر عقل اومد . 

وای چندسالشهمن پسرم بگین نره قطعا اتفاق بدی براش میفته...

18سالشه 

همسن منه ولی مثل بچه کوچیک میمونه 

من بهش میگم امکان نداره یه زن و مرد یجا باشن اتفاقی نیفته مطمنم پسره یه نیت بدی داره ک میگه بیا بریم سوییت