2777
2789
عنوان

علائم دیابت

975 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیز روزتون بخیر 

بنده اواخر اردیبهشت ماه آزمایش دادم و قند ناشتام نرمال بود 

الان چند روزه با اینکه تغییری تو سبک غذا خوردن یا آب خوردنم ب وجود نیومده خیلی ببخشید زیاد ادرار میکنم 

خیلی بیشتر از وقتای عادی 

بخاطر همین نگران شدم گفتم نکنه دیابت باشه 

کسی تجربه ی مشابه داشته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچقدرم اب میخورد باز احساس تشنگی داشت بعدشم خیلی لاغر شد

من زیاد تشنم نمیشه.. یمدت بخاطر معده ام عجیب وزن کم کردم الان دوباره چند کیلو اضافه کردم 

برادرتون دیابت نوع یک دارن یا دو

علائم دیابت تاری دید ،قرمز شدن چشم،لاغر شدن شدید،احساس درد و سوزش در پا،سردرد زیاد،گرسنگی زیاد هر ۲ یا ۳ساعت یه بار،ادرار مکرر،و گاهی بی اختیاری ادرار ،ضعیف شدن شدید بدن,عدم تعادل بدن و سرگیجه هنگام راه رفتن طوری که نزدیک باشه بیفتی،خستگی مفرط،اینا علائم یه فرد دیابتیه در خانواده من که معمولا قندخونش ۳۰۰تا ۴۰۰عه.

.معمولا هم بعد ۴۰سالگی علايمش بروز پیدا می‌کنه.

اگه خیلی نگرانید آزمایش بدید هر چند وقت یه بار یا یه دستگاه تست قند خون بگیرید هرروز قندتون و چک کنید.

علائم دیابت تاری دید ،قرمز شدن چشم،لاغر شدن شدید،احساس درد و سوزش در پا،سردرد زیاد،گرسنگی زیاد هر ۲ ...

مممنونم بابت اطلاعاتتون عزیزم بعضی از علائم رو الان که دیدم دارم متاسفانه 

دوباره باید ازمایش بدم فکر کنم..اما من خب سنم کمه

علائم دیابت تاری دید ،قرمز شدن چشم،لاغر شدن شدید،احساس درد و سوزش در پا،سردرد زیاد،گرسنگی زیاد هر ۲ ...

سلام عزیزم هستین.من هفته قبل پاهام بشدت ورم کرد و درد زیاد داست.رفتم دکتر قلب اکو سالم بود فشارم ۱۸.ولی یکسره وزنم داره میاد پایین .اینا میتونه علایم دیابت باشه