2777
2789

من الان زنگ زدم ۱۱۰ گفتم یکی بهمون بدهکاره امروز موعد پس دادن بدهیشه(مدرک داریم) گفت مامور میفرستم صورت جلسه کنه.بعد از صورت جلسه طرف بدهکار رو هم میبرن بازداشت یا نه؟

نه بابا ربطی نداره اصلا .شما اگه طلب دارین  ومدارک ام دارین باید برین از طریق دادگاه شکایت کنید اونم اول میفرستن شورای حل اختلاف  اگه نشد دوباره بر میگرده دادگاه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا ربطی نداره اصلا .شما اگه طلب دارین ومدارک ام دارین باید برین از طریق دادگاه شکایت کنید اونم ...

برم صنف املاک بهتر نیست؟ اونجا کارم راه نمیفته؟ چون صاحبخونمونه و موعدمون رسیده و پول رهنمون رو نمیده

برم صنف املاک بهتر نیست؟ اونجا کارم راه نمیفته؟ چون صاحبخونمونه و موعدمون رسیده و پول رهنمون رو نمید ...

نه متاسفانه اونجا کاری نمیکنن  در واقع نمیتونن مگه صاحب خونه میگه کی پول رهن ومیدم؟ 

برم صنف املاک بهتر نیست؟ اونجا کارم راه نمیفته؟ چون صاحبخونمونه و موعدمون رسیده و پول رهنمون رو نمید ...

جدیدا چند تا قانون به نفع مستاجر تصویب شده واسه همچین مشکلاتی خیلی خوب شده دادگاه که برین خیلی سریع وخارج از نوبت رسیدگی میشه صاحب خونه رو هم جریمه های سنگین میکنن واسه همین مجبوره سریعا پولتون بده البته اگه قرارداد خونه تموم شده باشه  ویک ماه هم ازش گذشته باشه 

جدیدا چند تا قانون به نفع مستاجر تصویب شده واسه همچین مشکلاتی خیلی خوب شده دادگاه که برین خیلی سریع ...

نه متاسفانه تازه تموم شده و به ما گفت یه ماه زودتر برید ما هم خونه گرفتیم اونم اجاره میخواد هی زنگ میزنه میتونید بیاید و این پول نمیده بهش بدیم.بیشتر از یه ماهه اونجارو گرفتیم.انشاله به اونجاها نکشه ولی بازم ممنونم خیالم کمی راحت شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز