راست میکن بعد۴۰سالگی دیگه انرژی جوونی نداری یا اینم مثل خیلی حرفها الکی میگن؟؟و چرت و پرت؟؟
معلم دینی زمان ما وقتی ۱۷سالمون بود میگفت ده سال دیگه موهاتون کم پشت میشه و سفید😆الان نه موهام کمتر شده نه حتی بک دونه سفید
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
من الان مجردم و ۲۸ سال دیگه ندارم چه برسه چهل سال متاهل و مادر باشی
همین منی چرا؟؟شاید افسرده شدی؟؟
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
من چهل و دو هستم بله انرژی مثل دوران مدرسه رو نداری البته من خیلی مشکلات برام پیش اومد که حالم دگرگون شد و اون انرژی قبل رو ندارم و اینکه آدم با آدم فرق میکنه
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
چهل ساله های قدیم زایمان های ببشتری داشتن کارهای خونه بیشتر بود. الان اکثرا ماشین ظرفشویی لباسشویی کارها راحت تر زایمان های کمتر و رسیدگی پوستی و غذایی ببشتر دارن. پس کمتر فرسوده میشن به نظرم ولی بازم ادم هیچوقت هیچوقت انرژی ده سال پیش خودشو نداره هرچی هم بگه من شاد وپرانرژیم. جوونی اسمش روشه
آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...