2777
2789
عنوان

ف ال گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 19 پست
گفت با کسی ازدواج میکنی ک از قبل شوهرت بوده، من پسر دایم خ دوستم داشت منم خ دوسش داشتم (خب نشد ک ازد ...

بعضی فالگیرا چرت میگن هیچ کدومم اتفاق نمیوفته فقط تو دل آدم خالی میکنن،

شما اگه خودت حست به همسرت ۱۰۰درصد باشه دیگه فکر و خیال هیچ کس نمیکنی شاید چون پسر داییت تو ذهنت هست اونم تو فالت اینجور گفته،وقتی میگی همسرت مرد خوبیه زندگیت باهاش حفظ کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از ظهر تالا سر درد گرفتم، فقط دلم میخاد گریه کنم

چرا گریه کنی؟ببین منم برام پیش اومده وقتی اسم و فکر یه نفر تو زندگیت بوده وقتی فا ل میگیری اون فالگیره یه اشاره ای به اون فرد میکنه چون یه جورایی ذهن طرف میخونن انگار ولی چیز مهمی نیست چون برای شما تموم شده،شما اگه به اون طرف حتی ناخودآگاه هم فکر نکنی زندگیت با همسرت تموم نمیشه وقتی تمام قلبت بهش بدی،شما خودت اگه این فکرا رو نکنی و نخوای هیچ وقت زندگیت خراب میشه

هیچ کس از آینده خبر نداره

راستی یچیزی یادم افتاد گفتم بگم دلتون آروم بگیره،من یبار عکس دستم فرستادم برای کسی بعد یه چیزایی گفت خیلی بهمم ریخت و بدم اومد بعد اون همه تلاشم کردم اونجور که اون میگه نشه یعنی اگه یکم داشتم اونجور که اون فرد گفته بود میشدم دوباره خودمو جمع میکردم که اونجور نشممم