2777
2789
عنوان

ف ال گرفتم

181 بازدید | 19 پست

ینی راسته؟؟؟ ی خانمه کف دستمو دید، خیلی چیزا را درست گفت. ی حرفایی ترسناکیم زد، گفت از همسرت جدا میشی،  گفت هر دوتا مردیم ک ازدواج میکنی عاشقتن، خیلی هم ی چیزایی میخاس بگه بعد میگفت ولش کن

من خ ترسیدم، شوهرم مرد خوبیه میتونم بگم جزو شانسای بزرگه تو زندگیم  ،گفت خودتم ولش میکنی،، 🥹😭

گفت با کسی ازدواج میکنی ک از قبل شوهرت بوده، من پسر دایم خ دوستم داشت منم خ دوسش داشتم (خب نشد ک ازدواج کنیم ولی هنوز من خوابشو میبینم حتی نمیدونم به چ دلیل همیشه خواب میبینم باهاش دارم زندگی میکنم در صورتی ک در طول روز اصلا بهش فکر نمیکنم چند سالم هست ندیدمش،  گفت اونم بهت فکر میکنه و اخرش خودت شوهرتو ترک میکنی میری با اون

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگ چرت نبود ک من الان ی سال بود زیر خاکم🥺💔🥺

😂😂اون دیگ خ رو داشته ک این حرفو بزنع، این طرف ک برا من گرفت اصلا نمیخاس بگه گفت ی چیزی هست نمیدونم بگم یا نگم نمیخام بهت توهین کنم و خ هم معذرت خاهی کرد حتی اخر بار گفت ازم ناراحت شدی بهت گفتم