teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 عنوان اونایی که آیفون دارن درصد سلامتی باتریتون چنده 248 بازدید | 15 پست من ۱۰ماهه دارمش ۹۳ شده سیزده معمولیه خیلی تند تند میاد پایین چیکارش کنم راهکاری بلدین؟ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤ 1403/06/16 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 اینستا داری روش اره أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 من سیزده عادی از عید دارم صددرصده منم تا چندماه ۱۰۰ بود أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4145 نه ایفون همین طوریه به مرور زمان کم میشه و باید باتریشو تعویض کنی چاره دیگه نداره فقد برای اینکه سرعت کم شدنشو بیاری پایین تو شارژ باهاش کار نکن زیاد تو شارژ نباشه هم صد در صد شد بکش و مراقبتای اینجوری مال من که رسیده ۸۳ روزای خوب توی راه😎✌🏻
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 قانون ۲۰-۸۰ رو رعایت میکنی؟ همیشه نهاین اواخر خیلی پیش اومد زیر ده بیاد شارژرم پیشم نبود أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 نه ایفون همین طوریه به مرور زمان کم میشه و باید باتریشو تعویض کنی چاره دیگه نداره فقد برای اینکه سرع ... صددرصد نه به قانون ۲۰-۸۰ هست به هشتاد که رسید کافیه أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
پنجه_افتاب عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 3100 سلام عزیزم بهترین راهکار اینکه کلا یکبارتو هفته بزارشارژت بشه صفر و بعد صد بشه ولی بقیه روزا از بیست درصد کمتر نشه گذاشتی شارژ از هشتاد درصد بیشتر نشه امیدوارم منظورمو رسونده باشم🤗 حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨
آرامش۱۳۸۳ عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 2458 برا من نزدیک یه سال تغییر نکرد اما بعدش به سرعت اومد پایینچن روز حالم بد بود به خاطرش😂
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 برا من نزدیک یه سال تغییر نکرد اما بعدش به سرعت اومد پایینچن روز حالم بد بود به خاطرش😂 اره برامنم دقیقا همینجوری شد أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
hactyea عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 1271 همیشه نهاین اواخر خیلی پیش اومد زیر ده بیاد شارژرم پیشم نبود ول کن باتریه دیگه تهش ب ۷۰برسه عوض میکنی