2777
2789
عنوان

چجوری خفه شم

127 بازدید | 3 پست

چجوری ساکت شم

چجوری بدون فکر حرف نزنم

چجوری ساکت و متفکر و باهوش باشم

چجوری خفه شم تا کسی بهم نگه خفه شو

چجوری اصن صدام در نیاد

بغض نکنم گریه نکنم

چجوریییییی

بگید تروخدا

اتفاقی نیوفتاده میخوام پیشگیری کنم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

مطالعه ، کار هنری ، پیاده‌روی ، سکوت ، آهنگ گوش نکن 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
مطالعه ، کار هنری ، پیاده‌روی ، سکوت ، آهنگ گوش نکن

همه اینارو انجام میدم

تو جمع منظورمه

میخوام ساکت باشم

درونگرا هستم ولی بعضی وقتا حرفایی که نباید میزنم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینارو انجام میدمتو جمع منظورمهمیخوام ساکت باشمدرونگرا هستم ولی بعضی وقتا حرفایی که نباید میزنم

فکر کن ببین گفتن این حرف خوبه یا نه....

باید و نباید ها رو در نظر بگیر نمیتونی که از جمع فرار کنی.... در هر صورت اجتماع و جامعه و خانواده و اقوام هست 

پسبجای فرار کردن ،تمرین کن تمرکز داشته باشی و بسنجی که گفتن این حرف خوبه یا بد 

تمرین کنی راه میفتی بعدها هم متوجه میشی که چقدر خوب بود حتی اشتباه حرف زدی متوجه شدی که باید یاد بگیری 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن