2777
2789

خب حالا ما چیکار کنیم؟😒

خوشبحالت که اندام خوبی داری😑

معلومه داری زیر پوستی پز میدی.😒😒

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم اول عکس بده ببینیم میتونی مدل شی..اصلا تواناییشو داری😊

خخخخخ بیگ لایک

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷

به نظرم کار چیپیه

از عکس استفاده کنن واسه ژورنال 😕

من این ژورنالای شال و مانتو رو میبینم حس میکنم چه بدبختن 🙈

اگه نیاز مالی نداری ارزش نداره.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

این یه نوع بیماریه از نظر روانشناسی بهش میگن خودشیفتگی مضمن مقاوم ب درمان  

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷
به نظرم کار چیپیه از عکس استفاده کنن واسه ژورنال 😕 من این ژورنالای شال و مانتو رو میبینم حس ...

منم دوس ندارم راستش اخه یجوریه ادم خودشو بکنه وسیله ی تبلیغ ی کالا..البته ابن ی نظر شخصیه ها هرکسی ی نظری داره 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

شما چ جور ادمي هستين چرا بايد دروغ بگم

واقعا چرا تاپیک زدی و عکس نمیذاری مثلا دوسداری بهت چی بگیم مام همونو بهت میگیم

به نظرم کار چیپیه از عکس استفاده کنن واسه ژورنال 😕 من این ژورنالای شال و مانتو رو میبینم حس ...

هركسي ك بدبخت ني بعضيا علاقع دارن من زندگيم خيلي خوبه ب خاطر علاقه دوس دارم