2777
2789
عنوان

خیلی عصبانیم😤

75 بازدید | 8 پست

برای اولین بار حقوق گرفتم حقوق ک میگم اونقدی نیستا۳تومنه ،بخاطر خرج ومخارجم رفتم سرکار چون فک میکردم شوهرم اوضاش خوب نیست حداقل خودم خودمو جم کنم 

حالاشوهرم میگه نمیخادخرج کنی بده نگه دارم یچی برات بخریم 

خیلی زورم گرفته پول ک نمیده ادم باخیال راحت خرید کنه کم وکسری وبرطرف کنه حالاام یه قرون پول دستم اونده اونم میخادبگیره پشت دستم و داغ کنم یباردیگه برم سرکار بخام نفقه بگیرم ماهی ۱۰تومن بیشترمیشه هنیشه حواسم بوده بهش فشارنیارم حالابرامن شده چی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متاسفانه شوهرتون خیلی پررو تشریف دارن و دلیلشم کم توقعی خودتون هستپولو نده بهش ب هیچ وجه

عمرا بدم

بخدا انقددردسر کشیدم برای این ۳تومن صب رفتم ۲ظهربرگشتم تواون گرما خونه بدون کولر بدون وسیله حالاتوقع میکنه بدم بهش

بخداچندین ساله نه خوردم ن پوشیدم ن گشتم وتفریح کردم ک به این فشار نیاد زرت پولتو بده 

ندی یه وقتا بگوزحمت نکش خودم جم میکنم میخرم

بخداهرموقع یه پولی دستم اومده ازم گرفته تا حالا ۱۰۰تومن بیشتربهش پول دادم ۱۵۰گرم طلا ازم گرفته حالا برای سه تومنم کیسه دوخته

عمرا بدمبخدا انقددردسر کشیدم برای این ۳تومن صب رفتم ۲ظهربرگشتم تواون گرما خونه بدون کولر بدون وسیله ...

خوب دیگ بخاطر همینه پررو شده پولتو بش نده و کم کم سعی کن خرجتم بالا ببری زنی ک خرج داره ارج داره اینو بارها اطرافم دیدم

خوب دیگ بخاطر همینه پررو شده پولتو بش نده و کم کم سعی کن خرجتم بالا ببری زنی ک خرج داره ارج داره این ...

بخدا جاریام و میبینم چقد خرج میکنن هنیشه لباس جدید کیف وکفش چرم ارایشگاه ماهانه همیصه ام منت میزارن ب شوهراشون میگن پول نداری فلانی 

من بیچاره خودم و فقط ازبین بردم یه لباس میخام بخرم باید دوماه صب کنم ازدلش دربیاد