2777
2789

هه ! همیشه خستم 

تحمل😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحمل هم حدی داره

تحمل نکنیم چیکار کنیم؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

هزاررررر. بار 

اما 

بلند شدم

سرپا وایستادم

خودمو دعوا کردم

بخاطر بچه هام 

بخودم گفتم اگه انقدرررررر بی عرضه بودی ک زود جا میزدی چرا اون طفل معصوم رو به دنیا آوردی 

باید بخاطر سرپا باشی قوی باشی 

و هستم🫠🫠🫠 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

به کسی گفتن خیلی سخت میگذره گفت خدارو شکر کن که میگذره موندگار نیست.تو دنیا دنبال آرامش آسایش نباشید که نیست

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان