2777
2789
عنوان

همسایه چسی

202 بازدید | 14 پست

طبقه زیری ما گویا بسیار حساس هستن عن خانم 

منو شوهرم کلا ۲ نفریم و از ۷ روز هفته ۳ روزشو خونه ایم ..دیروز مهمون داشتم نشستن سر میز شام صندلی میز ناهار خوریو کشیدن و نشستن .. این اومده در خونه ما ک وااااای صدای وحشتناکی مدام از خونه شما میاد 😐 دوسدارم برم همشونو جر وا جر کنم شوهرم نمیزاره عصبی شدم دیگه .. نمیتونیم بشینیم رو میز ناهار خوری از دست این اشغال

طبقه بالای ما ۳تا اسب دارن با پدر مادر جمعا ۵ اسب در یک طویله زندگی میکنن

امانمونو بریدن

خیر نبینن از زندگیشون

مدام عذابمون میدن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

ما بازسازی داریم، همسایه ها زنگ زدن ۱۳۷ که اینا سر و صدا دارن، البته حق دارن ولی دیگه بی انصافیه زنگ بزنن ۱۳۷، دیروز دو تا مامور شهرداری از این غول تشنگا ریختن تو خونه که دارید چی کار میکنید ؟؟!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طبقه بالای ما ۳تا اسب دارن با پدر مادر جمعا ۵ اسب در یک طویله زندگی میکننامانمونو بریدنخیر نبینن از ...

بابا ما از دست این سلیطه نمیتونیم ی میز ناهار خوریو عقب بکشیم بشینیم 

میدونی شما خیلی ساکتین، کوچکترین صداتون به چشم میاد.

بی خیال، اصلا محل نزار.

من یه بار همسایه پایینی رو رسما شستم و پهن کردم.

گفتم یه بار دیگه زنگ بزنی و تذکر بدی ، خود دانی.

اخه این تو هر واحد هم صدا میومد، فوری زنگ در ما رو میزد.

مثلا یه واحدی کمد دیواری میزد ، اومد با داد ، دم خونه ما، جالبه وقتی فهمید اشتباه گرفته، یه معذرت خواهی الکی هم نکرد حتی

میدونی شما خیلی ساکتین، کوچکترین صداتون به چشم میاد.بی خیال، اصلا محل نزار.من یه بار همسایه پایینی ر ...

من دارم از حرص میترکم ..صابخونمونم نخود هر آشه .. سریع میاد یقه ی مارو میگیره فلان واحد چرا اینو گفتهههههه . بگو ب توچههههه پول  خون خدارو از ما دارن میگیرن .... 

بابا ما از دست این سلیطه نمیتونیم ی میز ناهار خوریو عقب بکشیم بشینیم

اگ فقط یکباره ک حق با شماس

اگ هروزمیکشید مراعات کنید

چون صداش واقعا وحشتناکه

یکم بلند کنید صندلیاتونو

هفته ای یک روز مهم‌نیست

چیزای همیشگی ازار دهندس

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اگ فقط یکباره ک حق با شماساگ هروزمیکشید مراعات کنیدچون صداش واقعا وحشتناکهیکم بلند کنید صندلیاتونوهف ...

ما اصلا زیاد خونه نیستیم .. بخاطر کار شوهرم بیشتر مسافرتیم ... و روزای عادی از صبح میزنیم میریم سر کار تا شب 

اسی ی فرش بگیر برای زیر نهار خوری یا زیر پایه ها موکت کوچیک بچسبون 

کاملا درکت میکنم منم درگیر بودم و بخاطر همسایه زبون نفهم خونه ای که کلی خرج کرده‌بودم فروختیم خدا ازشون نگذره

ما اصلا زیاد خونه نیستیم .. بخاطر کار شوهرم بیشتر مسافرتیم ... و روزای عادی از صبح میزنیم میریم سر ک ...

زیادی حساسه

شاید میگرن داره

یا سردرد

یا کلا عصبیه

عب نداره باهاش دهن ب دهن نزار

اگ تونستی مراعات کن تا جای ممکن

الان من باردارم

به بالاییا همه ی ساختمون تذکر دادن

باز هم بلانسبت اسب و گاو، انگار ن انگار

همه از دستشون آسی شدن

من بخدا از دستشون چند بار اشکم درومده

فکن تو ویار شدید و بدحالی ک هروز صدبار گلاب ب روت بالا میاوردم با حال افتضاح از صدای اسبا نمیتونستم بخوابم یا از خواب میپریدم

در حدی ک نفرینای بد میکردمشون

من واقعا نمیگذرم ازشون

ولی اگ سروصدا نداری کلا و کم پیش میاد اشکالی نداره، محل نزار

من خودم مهمون داشته باشم یا خانه تکانی از قبل ب طبقه پایینی میگم و عذر خواهی میکنم