2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر میکنی به سن هست 

خیر به سن نیست توی ۴۵ سالگی هم ازدواج کردن و خوشبخت شدن 

به بلوغ فکری هست به ادم درست کنارت اومدن هست 

ازدواج با ادم درست خوشبختت میکنه ولی از اینکه فکر کنی سنت بالا هست سریع بخوای هرکس اومد قبول کنی بعدها تنهاتر و افسرده تر میشی 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده

آره بابا 

دوست مامانم پارسال توی ۳۲ سالگی با یه نفر ازدواج کرد شوهرش میلیاردره کارش هتل سازیه، دوست مامانمو از پارسال ندیده بودم الان دیگه نمیشناسمش کوبیده از نو ساخته هم قیافشو هم هیکلشو همه جاشو عمل کرده یعنی میخوام بگم همچین چیز خاصیم نبود. پدر و مادرشم بندگان خدا بازنشسته و مستاجر وضع مالی به شدت معمولی

همیشه میشه ازدواج کرد فقط کیفیت شاید بیاد پایین تاذ٣۵ ولی خوبهسعی کن بیشتر تو جامعه باشی و خوشرو باش ...

خب همین دیگه نگران کیفیتم.تو جامعه هستم خیلی شاغلم و ظاهرم خوبه

چرا فکر میکنی به سن هست خیر به سن نیست توی ۴۵ سالگی هم ازدواج کردن و خوشبخت شدن به بلوغ فکری هست به ...

خیلی از تنهایی میترسم.میگم سن چون اکثرا متاهلن آقایونی ک سنشون به من میخوره 

خب همین دیگه نگران کیفیتم.تو جامعه هستم خیلی شاغلم و ظاهرم خوبه

اسی جون اصلاً بهش فکر نکن..فقط رو خودت و پیشرفتت کار کن.مردها از خانم های مستقل و قوی خیلی خوششون میاد.حالا اگه خوشگل و ورزشکار هم باشی که دیگه عالی هم میشه.♥️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792