2777
2789
عنوان

احتمال دزدی 🚫

173 بازدید | 16 پست

خونمون کسی نیست و من باید برم بیرون  کارم طول میکشه تا ساعتای ۱۵-۱۶ کسی خونه نیست و یه رنگ کار واسه ساختمون اومده ببخشید توهین نباشه معتاد هست و هیز میترسم از خونمون دزدی کنه همسایه روبرویی خونه نیست کلن ۱۰ واحدیم 

حفاظ و در و بالکن و پنجره و... همه قفله ولی بازم میترسم🥺 

هر کی ک معتاده که دزد نیست.نترسین اون اگه دزد بود که ب این گرما نمیومد حمالی کنه...

اقا هستم...آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه طرف بخواد کاری کنه و از همه ی موانع رد شه سرو صدا داره میفهمن همه

نهایت ب مدیر بسپار اگ تونست ۲ بار سر بزنه تا آخر کار

چیزای قیمتیتم بزار تو جیب لباسای آویزون تو کمد

یا توی تشک تخت

در اتاقارم کامل چند قفله کن

هیچی نمیشه

طرف اگ دزد بود ک کار نمیکرد

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

عه سلام من شما رو میشناسم ی تاپیک زدم برادرم عصبانی بود شما بودید

سلام

آره خیلی نگرانتون بودم

چیشد

مشکل حل شد؟؟

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

الان بنطر تنها کاری که میتونستم بکنم این بود که به همسایه بالایی و پایینی مون اطلاع بدم و سعی کنم زودتر از ۴ برگردم خونه... برام دعا کنین وسایل قیمتی برای من نیست برای خونواده ام هست

سلامآره خیلی نگرانتون بودمچیشدمشکل حل شد؟؟

نه هنوز اونجوریه همون تاپیک بود که شما نظر دادید؟ ساعت ۷ غروب بود همونموقع تا اومد خونه سریع چیزارو شکست منم رفتم جلوشو بگیرم چاقوشو تا نصفه کرد تو پام

(آقا هستم)
نه هنوز اونجوریه همون تاپیک بود که شما نظر دادید؟ ساعت ۷ غروب بود همونموقع تا اومد خونه سریع چیزارو ...

ب پلیس زنگ نزدید؟

مواد میکشه؟