2777
2789
عنوان

دریای نظرات 💌⬜🗨️

94 بازدید | 6 پست

این من هستم در راه بازگشت به خانه بعد از شرکت در آزمون بازیگری در فیلم «کینگ کنگ» که به من گفته شد برای بازی در این فیلم بیش از اندازه « زشت» هستم.

این یک لحظه‌ی سرنوشت ساز برای من بود. 

این نظر بی‌رحمانه می‌توانست رؤیاهایم برای بازیگر شدن را نابود کند 

و یا اینکه من را وادار کند که خودم را بالا بکشم و به خودم ایمان داشته باشم

من نفس عمیقی کشیدم و در جواب گفتم 

«متاسفم که شما من را برای بازی در فیلم‌تان زشت می‌دانید، اما شما تنها یک نظر هستید در دریایی از هزاران نظر و حالا منتظر یک جذر و مد مهربانتر در این دریا می‌مانم.»

نقل قولی از #مریل_استریپ

مریل استریپ 20 بار نامزد جایزه اسکار شده بیش از هر بازیگر دیگری. کافیست به خودت باور داشته باشی و حرفهای منفی را پله ای کنی برای بالا رفتن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍👌🏻

ولی مریل استریپ که خیلی خیلی خوشگله چرا بهش گفته بودن زشت 

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

سلام دل ارام عزیزم تامیک رو دادم برام حذف کنین جوابتون رو اینحا میدم،

من از پاسال زمستون شروع کردم درد و دل رو کمتر کنم الان پنجاه درصد توش موفق بودم یعنی توهشت ماه فقط پنحاه درصد،

شما ب خودت افتخار کن ک با سن کم خیلی رو کنترل داشتی،

مزالب دکتر بهزاد چاوشی رو ک میخونم ایشوت گفتن سعی کنین دایره دوستانی داشته باشین تا وقتی بحران دارین بتونین روشون حساب کنین و بتونین از فشار روانیتون کم کنین،

حالا شما هم تو بحران بودین و دوستی دارین ک با کمکش از فشار روانیتون کم کردین پس این ن تنها ناراحتی داره بلکه هوشحال باش رفیق خوبی داری،احیانا جایی ازین موصوف سو استفاده کرد هم هوشحال باش ک زود شناختیش و حذفش کردی،

این موضوع چیزی نیس ممکنه بعدها اشتباهات بزرگی اتجام بدی،خودتو سرزتش نکن، تو دختر عاقلی هستی احیانا یه لحطه تصمبمی بکیری و کاری انجام بدی مطمینا باش تو اون شرایط عقلت هم باهات بوده پس ب خاطر درست یا بد بودنش انقد خودتو مواخذه نکن،

برگردیم ب درد و دل گوش نیوش های سفر زندگی دکتر علیرضا شیری رو گوش میدادم ایشون میگن وقتی مشکلی داری سعی کن اتقد اینور اون ور بازگو نکنی بذار یه چیزی داخل تو دم بکشه و بپزه، خیلی جالب  بود برام و یاد شعر هر کسی اسرار حق انوختند مهر کردند و دهانش دوختند افتادم،

انگار با سکوت کردن خردمون بیشتر میشه،

سلام دل ارام عزیزم تامیک رو دادم برام حذف کنین جوابتون رو اینحا میدم، من از پاسال زمستون شروع کردم د ...

سلام عزیزجان♥️

سپاسگزارم از اینکه براتون مهم بود و زمان گذاشتید برام🤍♥️

راستش بله از دوستم بسیار مطمئنم..توی این یک سال اخیر که حالم کلی بد بود ،همش کنارم بود و اصرار داشت که وظیفه‌ اشه روزای سخت من کنارم باشه و مرهمی بر دردام باشه و من از هیچی بهش نمیگفتم..با این حال کنارم بود..

یه جورایی خدا خیلی دوستم داره که آدمایی رو سر راهم قرار میده که آرامش لحظه هام میشن درست مثل شما♥️

از اینکه بهم احساس خوبی میدید خیلی زیاد ممنونم♥️

بله من خودمم موافق اینم که در زندگی درد و دل با کسی نکنیم و از این بعد مراقبم..

دوستون دارم♥️🥰😘