2777
2789

سلام روزتون بخیر..

من یه دانش اموز کنکوری۱۴۰۴هستم،از وقتی حدودا ۷سالم بودم من نمیدونم چرا عاشق یه پسر یه سال بزرگتر از خودم شدم اصلا دیوونه وار هم محلی مون بود همش تو حیاط میشستم بیاد رد شه من صداشو بشنوم یواشکی نگاش میکردم اصلا بی اندازه من دوسش داشتم واقعا کاش اینطور نبودم از بچگی ذهنم درگیرش شده بود تا بزرگتر شدیم من میخواستم برم هشتم و اون نهم همونجا اولین چتای ما شروع شد منم از خدا خواسته کلی ذوق و اصلا به دوستی فکر نمیکردم که مثلا بگم این رلمه واقعا خیلی دوسش 

داشتم تا اینکه خانوادم فهمیدن من کلی کتک خوردم اما بازم رفتم بهش گفتم مواظب خودت باش تا تورو هم نزنن خلاصه یک سال ارتباط ما قطع شد و بعدش دو سال پیش بهم پیام داد و پیامای ما شروع شد این سری خانواده هارو در جریان گذاشتیم و گفتن باشه شما بزرگتر که شدید من که کنکور دادم و اون دفترچه سربازیشو گرفت میان خاستگاری من نمیدونم اون چقد منو دوست داره اما من الان هنوزم نظرم عوض نشده همون حس ده سال پیش که۷سالم بود رو دارم ولی یک ماه هست که همش بحث میشه چون اون بیشتر موقع ها سره کار هست(صافکاره)و دهه شب میاد و وقته کمی برام میذاره منم چون وابستشم هعی انتظار میکشمیه وقتایی زودمیخوابه و دلم میگیره میخواستم بپرسم به نظرتون گوشیمو بدم مشاورم و درسمو بخونم و چند ماهه دیگ گوشیمو بگیرم یعنی بعده کنکور؟اخه اینطوری اعصابو روانم بهم ریخته الان چون کم هست اما میگه دوسم داره ولی خب درگیره کاره و برای ایندمونه یا گوشیو نگه دارم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

درست و اولویت بذار عزیزم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو باید از ریشه این مشکل و حل کنی اول اینکه باید درکش کنی که اون کار داره و برای اینکه انتظار نکشی خودتو مشغول کن من خودم اولین سالیه میخوام پشت کنکور بمونم سه ساله تو رابطه ام با رلم همسنیم توی یه رشته هم هستیم با هم میخونیم با هم تست میزنیم با هم کار میکنیم هم من سرکارم هم اون هم اینکه داریم درس میخونیم به کل زندگیمون برای هدف هامون میره حتی اون امسال رشته دلخواهشو میاره ولی بخاطر من نرفت چون پارسال بیماریم توی امتحان نهایی ها خراب کزد همه چیزو تو باید یکاری بکنی که درستو با تمرکز کامل بخونی نه اینکه فرار کنی از مشکلات

ببین تو باید از ریشه این مشکل و حل کنی اول اینکه باید درکش کنی که اون کار داره و برای اینکه انتظار ن ...

آخه من دلم همش تنگ میشه براش🥺دوست دارم باشه

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

آخه من دلم همش تنگ میشه براش🥺دوست دارم باشه

من تازه رابطع ام لانگه هیچوقت نذاشتم بیاد شهرمون گفتم بیای اینجا هوایی میشیم نمیتونیم راحت به زندگیمون برسیم برای همین هدفمون یه دانشگاس