2777
2789

من که پشیمون نشدم خیلییم خوشحال شدم

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دوست دارم جدا بشم فقط چون درامد ندارم نگرانم‌ دنبال کار هستم ولی تا کار پیدا نکنم نمیتونم جدا بشم یه بچه دارم میخوام مهریه مو ببخشم بچمو بگیرم نمیدونم بهم میدن یا نه یه پسر ۱۰ ساله. اخه کار باباش جوریه صبح تا شب سرکاره کسی هم نیست از بچه نگهداری کنه پیش من باشه من حداقل صبح تا ۵ یا ۶ عروب سر کارم بچمم تا ۱ مدرسه است ۴ یا ۵ ساعت تو خونه تنها میمونه تا من بیام ولی باباش نصف شب میاد بچه تا نصف شب تنها نمیتونه بمونه یا ممکنه من بتونم بچمو ببرم سرکار یه گوشه بشینه جلوی چشمم ولی باباش نمیتونه تو کارخونه بچه راه نمیدن بخاطر شغلش نمیتونه با بچه وقت بگذرونه البته روزهای  تعطیل براش وقت میزاره . شوهرم حدودا ۵ سال دیگه بازنشسته میشه تا اون موقع پسرم حدودا ۱۵ سالش میشه بزرگ میشه اون موقع خیالم راحته میتونم بسپرمش به پدرش الان یه کم بچه است خیلی کارارو من باید کمکش کنم مثل تکالیف مدرسه باباش تا نصف شب نیست کی باید به درسش برسه حداقل من زودتر از سرکار میام میتونم بهش برسم بنظر  شما همین دلیل کافی نیست بچه پیش من باشه چون ساعت کاری باباش زیاده. من میتونم شغلی پیدا کنم ساعت کاریش کم باشه فقط دوتا مشکل دارم یکی کار پیدا کنم یکی دیکه اینکه بچم پیشم باشه اصلا ادم وابسته ای نیستم نه به خونوادم نه شوهرم میدونم اوایل زندگی تنها بودن سخته ولی خب کم کم درست میشه