2777
2789
عنوان

خانه از پایبست ویرانست

141 بازدید | 11 پست

نمیدونم از کجا شروع کنم از کدوم جمله!..فقط میدونم چیزایی که دیدم تجربه کردم لمس کردم و یاد گرفتم تا به امروز!کلی درس و عبرت و داستان تلخ و شیرین همه رو باهم مث جام زهر نوشیدم..🍷🦂

تو دنیایی بزرگ شدیم که پدر و مادرا پر از تروماها و آسیب های کودکی بودن!..تازه بس نبود این بیمار بودنشون به نوعی!آگاهی درستی هم نداشتن!

اینجا کدوم نهاد یا ارگان باید نقش و وظیفشو با تمام کمال درست انجام میداد برای بالا بردن آگاهی فردی و اجتماعی زن و مردایی که در شرف ازدواج بودن!

ادامه داره..

هیچکدوم براشون مهم نبود سلامت و درک و شعور اون زن و شوهر که تا چه اندازه میتونن در مرحله اول زن و شوهر مناسبی باشن بالغ باشن،دوم اینکه برای بچه دارشدن آیا شرایط و امکانات معقول دارن،از لحاظ مالی،ولی مهم تر از لحاظ اخلاقی و سلامت روان!

کجا تو گذشته ها یادتون میاد پدرو مادرامون برنامه ای بوده یا آموزشی بوده برای بارور کردن ذهن و روحشون نه فقط رحم و تخم.دان!!؟اینکه یک زن فقط باید ازدواج کنه بشوره بپزه،بچه بدنیا بیاره و از خودش و زنانگیش و خودساختگیش غافل بمونه و یجورایی برده تربیت میکردن..چراااا!واقعاا به چه جرمی این ظلم در حق زنان سرزمینم واردشد؟!چرا پدرو مادرا هم سکوت کردن!؟چرا همه(اکثریت)مث بره گوش به فرمان چوپان بودن!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیاا آسیب شبیه من و حتی بدتر از من رو تجربه کردن و ناراحتم برا همه دختر بچه ها و پسربچه هایی که ناخواسته وارد این چرخه شکنجه بدست عزیزترین کساشون شدن،آدمایی که قرار بود تکیه گاه و راهنمای راه ما باشن!پدرو مادرای جاهل،ساده،زیادی عاشق و شیفته،یا زیادی لجباز،با زیادی تو سری خور!

میدونم میدونم جالب نیس این لفظا!ولی خب واقعیته!تو هر لفظی بخوام بپیچونمش بازم دردناکه واقعیته!

حتی الان که بزرگتر شدم دلم به حال پدرو مادرامونم میسوزه..میدونید بچه ها دردناکترش این که خود پدر و مادرامونم قربانی چرخه ی مسموم و بیمارگونه پدر ومادرای خودشون بودن..

پدر مادرا اکثرا بیمار به هرشکلی،تو هرلباس و ظاهری!بچه هاشونم قربانی این چرخه معیوب بودن!..اماچرا تو دولت ما،تو اینهمه سال،تو کشورمون نهاد و برنامه های آموزشی طراحی نکردن و براش تدبیری نداشتن!لااقل به نسلای بعد سرایت نکنه این درد و رنج و بیماری..این روحی که مچاله شده و پناهی جز خدا نداشته!!؟چرا!؟

آهان میدونم چرا!چون بنفع سرمایه دارا،قدرت طلبا و مسئول بی مسئول بود که تو کشورمون زنا آگاهی کمتری از حق و وجود با ارزششون داشته باشن!ازونطرفم به اسم دین و خدای یکتا که جز خوبی و انسانیت برا بنده هاش نخواسته یجور انداختن گردن خدا و پیغمبرش!آدمای جانماز آبکش حرو.م خور،مفتخور،آدمایی که شرافتشون وصل به تمبونشون بود وهست!تمام مغزو حیثیتشون خلاصه شده تو خشتک و آل.ت .. و حق مردم خوردن!

آخه تا وقتی مردا رو شستشو مغزی میدادن که تعصب و غیرت بیجا نشونه نر بودنه و نه حامی و همراه خونواده و زنا باشن و پشتوانشون،مشخصه براشون میچربید هر جنسی رو کدوم سمت سوق بدن و ملت رو کردن بازیچه سیا.ست کثیفشون و خودشون و بچه هاشون تا حلقوم کشیدن بالا و بقیه رو هم دارن با بیماری مختلف و مسموم کردن و..پرونده سازی ازبین میبرن،که تهش خودشون بمونن و منابع پر برکت سرزمینمون ایران!

خب تو این شرایط کی بدش میاد خونواده ها هم بیمار بشن و بیمار بار بیان و ازهم پاشیده شن!

کجاست اون قانونی که باید پشت زن باشه و برا جدا شدن بهش پناه و حق و حقوق داد،نه مث جزامیا نگاه بد روشون داشت و همه از دم یه مشت نامرد فقط دنبال تعر.ض و سواستفادشن!

باز خدارو شکر نسل جدید بهتر میتونن از خودشون خونوادشون آیندشون دفاع کنن و زندگی جهنمی رو به بهشت تبدیل کنن،شکر که دنیا درحال تغییره،خیلی طول کشیده اما همینم جای شکر داره و برا نسلای بعد از خودم خوشحالم و مطمئنم بهشتشونو خودشون با قدرت و اراده و آگاهی بیشتر باهم و کنار هم میسازن✌🏻🌈☀️🌱🕊️🥀🌺🌼🌺

خواستم یجور درد دل کنم و در کنارش آگاهی برسونم،که لطفاا لطفاا پدر و مادرای عزیز اون زمان شاید خیلی کمبود از لحاظ آموزش و آگاهی بصری و شنیداری داشتن و مانع میشدن ولی الان هم کتاب های روانشناختی بیشتر هست هم تو مجازی تو بعضی از سایتها میشه خودشناسی و آگاهی خودمون رو ببریم بالا و باعث خوشبختی خودتون و بچه هاتون بشید،

نسل ما دهه هفتادیا که گذشت..ولی چشمم روشنه برا آینده ایران زمینم و مردم سرزمینم

'الهی آمین یا رب العالمین'🤲🏻🤍🧚🏼‍♀️🤍🌈☀️🌱🕊️🥀