2777
2789
عنوان

دیگه پیر شدم 😥

298 بازدید | 17 پست

چن روز پیش یارو تو فرودگاه بم گفت ma'am سرچ کردم دیدم اینو به زنای متاهل و سن بالا میگن به دخترا میگن miss

دیشبم که یکی بم گفت signora باز سرچ کردم دیدم به زن متاهل بالای ۳۰ اینو میگن :/// 

😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی عادت شونه مثلا ایرانی های خود ما به همه میگن خاله منم متنفرم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چه جالب همه هم از دم خارجی بهت تیکه میندازن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خب چند سالت هست

فقط اومده بودن درد دل تاپیک زدن رفتن😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بعضی عادت شونه مثلا ایرانی های خود ما به همه میگن خاله منم متنفرم

وای یا بعضی ها میگن حاج خانم اونقدر بدم میاد آخه من ۲۷ سالمه آخه حاج خانم چیع اونم با تیپ های کاملا امروزی ‌ قیافه کاملا دخترانه 😮‍💨

وای یا بعضی ها میگن حاج خانم اونقدر بدم میاد آخه من ۲۷ سالمه آخه حاج خانم چیع اونم با تیپ های کاملا ...

😁😁😁