2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا همع دایی ها سهم ارث مادرا رو خوردن😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نه دایی نه عمو هام هیچکدوم مهربون نبودن واسمون 

فقط به فکر خودشون وبچه هاشونن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
برای منم خورده 😂😂😂😂😂

بفرما 😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

من دوتا از دایی هام پولدارن ولی خیلی خسیس هستن یه بار دوتاشون بهم هر کدوم یه تومن دادن خیلی حال داد😍😍😁

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

یه دایی دلسوز و مهربون که همیشه تو همه چیز شریک میشه باهامون غصه مونو میخوره حتی برای اینکه شادمون کنه همه کار میکنه یعنی باهاش همش میخندیم زنداییمم خدایی خیلی خوبه خدا دوتاشونو برامون نگه داره یه پسر هم دارن عین داداش میمونه برامون خیلی باهامون از بچگی راحته

دایی من همه کار برام کرد 

از عیدی دو تومن و سه تومن بیشتر 

ولی حیف تنهام گذاشت ورفت جوون مرگ شد

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸