2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد

242 بازدید | 17 پست

یه دختر دارم همیشه دوست داشتم هم دختر داشته باشم هم پسر هردوشونم ۱ یا ۲ سال تفاوت سنی داشته باشن اما شوهرم دوست نداره دخترمم خداخواسته بود دوست دارم باهم بزرگ شن چون خودم تنها بودم دلم میخواد این یکی پسر شه باهم بازی کنن بعدا نوجونی دوست خوبی بشن واسه هم باهم بیرون برن چون شوهرم حساسه میدونم نمیزاره دخترم زیاد ازاد باشه نمیدونم شاید طرز فکرم اشتباهه خیلی دوست دارم تا تواناییشو دارم یکی دیگه هم داشنه باشم باهم بزرگ شن واقعا حوصله ندارم ۴ یا ۵ یال دیگه دوباره دوران نوزادی و از سر بگیرم با یه بچه بزرگتر  شرایط مالی هم خوبه خداروشکر 

خب ما چیکار کنیم؟ باید همسرتونو راضی کنید دیگه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه چیزی نیست که بخوای یک‌نفره برای داشتن یا نداشتنش تصمیم بگیری سعی کن باهاش صحبت کنس و مجابش ...

مجاب هست اما میگه دخترمون بزرگ شه بتونه کمک کنه اما من سرکار میرم

منم مثل توتنبل بودم

پسرم۵ماهه بوددخترم روباردارشدم

هیییییی کاش۱۰تادیگه همون موقع میاووردم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

منم شوهرم بچه بافاصله ی کم میخاد باز من نمیخوام

من خواهرام .برادرام بچه دارن نگاه اونا ک میکنم چهار سال فاصله خوبه .کمتر اذیت میشی.

اون هنو بچه هس جرئت نداری تا دستشویی بری ک این یکیو خفه میکنه .یا یکی بزرگ همش اب و غذا میخاد .یکم بزرگ ک بشن راحتره

خب پافشاری و اصرار و حتی گریه کنبه کسی که حرفشو قبول داره بگو باهاش حرف بزنهو نهایتا گولش بزن بگو مث ...

نه بابا

همون اولش غرمیزنن

شوهرمن اصلابچه نمیخواستن

دنیاکه اومدن حتی پوشک بچه هاروعوض میکردن

چون من مچ دستم بعدزایمان بیحس شده بودخودشون بچه هارومیشستن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......