سلام لطفا فقط کسایی که نیمچه اعتقاد مذهبی دارن بیان بقیه لطفا با احترام از این تاپیک رد شن
دوستان من نظرم این یود آدم تو ایام پریودی بره کاشت ناخن انجام بده که هم روحیه اش تو اون دوران حفظ شه و هم نمونه تو دلش ولی چند وقت پیش یه مطلبیو خوندم گفتم بیام اینجا برای شما هم بگم :
چندوقت پیش پیج یک خانمی تو اینستا فالو کردم که غسال بودن و تو یکی از پست ها راجع به(دور از جون همه) خانم هایی که با کاشت ناخن و مژه میومدن زیر دستشون توضیح داده بودن و چند تا نکته گفته بودن که من مختصر میگم :
1.میتی که کاشت ناخن داره غسل داده میشه اما خب قطعا غسل بخاطر وجود مانع قبول نیست
2.دستگاه ریمو هم نمیتونن داشته باشن چون بدن فردی که فوت کرده کاملا متفاوت از فرد زنده اس و این دستگاه کارایی نداره اونجا
3.به زور هم نمیشه ناخن از دست میت جدا کنند چون باعث آسیب و خون اومدن میشه و اینطوری دیه به گردن غسال میوفته و در اکثر موارد کسی این کارو انجام نمیده
همه اینارو گفتم که بگم بیاین اگه حتی کمی هم معتقد هستیم کاشت انجام ندیم جدا از مضرراتی که برای ناخن هامون داره مثل قارچ و سست و ضعیف شدن ناخن ها و... که هممون هم تجربه کردیم،خدای نکرده اگه وقت رفتنمون برسه خیلی حسرت آوره که بدون غسل بریم اون دنیا،حیفه!
و اینکه اگه پیشنهادی به عنوان جایگزین کاشت برای خانم هایی که ذاتا ناخن های زیبایی ندارن یا ناخن هاشون سست هست بدید،ممنون