2777
2789
عنوان

کاشت ناخن مذهبی

602 بازدید | 35 پست

سلام لطفا فقط کسایی که نیمچه اعتقاد مذهبی دارن بیان بقیه لطفا با احترام از این تاپیک رد شن

دوستان من نظرم این یود آدم تو ایام پریودی بره کاشت ناخن انجام بده که هم روحیه اش تو اون دوران حفظ شه و هم نمونه تو دلش ولی چند وقت پیش یه مطلبیو خوندم گفتم بیام اینجا برای شما هم بگم :

چندوقت پیش پیج یک خانمی تو اینستا فالو کردم که غسال بودن و تو یکی از پست ها راجع به(دور از جون همه) خانم هایی که با کاشت ناخن و مژه میومدن زیر دستشون توضیح داده بودن و چند تا نکته گفته بودن که من مختصر میگم :

1.میتی که کاشت ناخن داره غسل داده میشه اما خب قطعا غسل بخاطر وجود مانع قبول نیست

2.دستگاه ریمو هم نمیتونن داشته باشن چون بدن فردی که فوت کرده کاملا متفاوت از فرد زنده اس و این دستگاه کارایی نداره اونجا

3.به زور هم نمیشه ناخن از دست میت جدا کنند چون باعث آسیب و خون اومدن میشه و اینطوری دیه به گردن غسال میوفته و در اکثر موارد کسی این کارو انجام نمیده

همه اینارو گفتم که بگم بیاین اگه حتی کمی هم معتقد هستیم کاشت انجام ندیم جدا از مضرراتی که برای ناخن هامون داره مثل قارچ و سست و ضعیف شدن ناخن ها و... که هممون هم تجربه کردیم،خدای نکرده اگه وقت رفتنمون برسه خیلی حسرت آوره که بدون غسل بریم اون دنیا،حیفه!

و اینکه اگه پیشنهادی به عنوان جایگزین کاشت برای خانم هایی که ذاتا ناخن های زیبایی ندارن یا ناخن هاشون سست هست بدید،ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار انجام دادم ، ناخونام هیچی ازش نموند💔🥲با همونااا نماز میخوندم ولی غسل پریودی داشتم واسه ا ...

آره منم یه بار اینطوری شدم فکر کنم بعضی جاها خیلی روی ناخن سوهان میکشن🫠

بهترین تقویت کننده ناخن شیر هستش

دوست من ناخناش میشکست نمیتونست بلند کنه

کلاس گیتار ثبت نام کرده بود مربیش بهش گفته بود هر شب قبل از خواب ناخن هاتو به مدت 10 دقیقه بزار تو شیر

یه ماه این کار رو انجام داد الان کیف میکنی ناخناشو ببینی هم محکم هم بلند 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

بهترین تقویت کننده ناخن شیر هستشدوست من ناخناش میشکست نمیتونست بلند کنهکلاس گیتار ثبت نام کرده بود م ...

چقدر جالب نمیدونستم

من آبلیمو شنیده بودم 

خودمم قبلا لاک تقویت ناخن رسپینا استفاده کردم عالی بود واسه من

آره منم یه بار اینطوری شدم فکر کنم بعضی جاها خیلی روی ناخن سوهان میکشن🫠

اون بدبخت تقصیری نداشت من خودم اومدم سوهات کنم هیچی دیگه رو ناخونام نبود به هیچی نمیتونستم دست بزنم ضعف میرفتم از درد 

بعدم خودم که میدونستم غسل نداره سرکیو کلاه بزارم؟