2777
2789
عنوان

صبح بخیر 🌄🌅

1225 بازدید | 194 پست

صبح_بخیر#  
فرض کن خورشید نباشه، چقدر دنیا تاریک و سیاه میشه...
تو اگه پیشم نباشی دنیای من همینقدر تاریک و سیاهه 🥺
صبحت بخیر خورشید🌤منــــــ♥️😍

🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

کی صبح شد الان میحوام بخوابم تازه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

چقدسخت بودتاالان به یادش بیداربودم🙃🫀برم بخوابم تابیشترازاین چشامواذیت نکردم😞صبح همگی نورانی🫂💗

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
وای دقیقا🫠ساعت ۵ شدمنم یکساعت دیگه میخوابم ایشالا😁🤣

چرا هرشب باید به زور مگس کش بخوابم😁

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
الان؟ شما هم جغد هستین 🌙🌉🌃😊😂

نه همچنان پررو ام تا یکساعت دیگه ساعت اداری نی نی سایتمون تموم نشده