2777
2789
عنوان

ب مامانم چی بگم واقعن

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 22 پست

پیامتو پاک کن 

هم قرضتو زودتر بده ، هم در مورد زندگیت اصلا اطلاعات نده . چیکار داری بگی شوهرت خوابه یا بیدار یا خونه اس و سرکار 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

با مادرت اینجوری حرف نزناون نه ماه از گوشت و خونش تغذیت دادهچروکهای بدنش هر کدوم حاصل تربیت کردن تو ...

اعصابم خورد شد از این طرف باعث میشه بخاطره حرفاش با شوهرمم بدرفتاری کنم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چیز بدی نمیگه شاید لحنش بد بوده ولی درکل حرفش حقه الان تواین شرایط اقتصادی همون چندروز تعطیلی اگر مسافرتی جایی نمیری برنامه ای نداری مردا بهتره یه اسنپی چیزی برن الکی نخوابن خونه حتی زن هم اگر امکانشو داره باید بره سرکار

پیامتو پاک کن هم قرضتو زودتر بده ، هم در مورد زندگیت اصلا اطلاعات نده . چیکار داری بگی شوهرت خوابه ی ...

خودش اومد دید چون استراحت مطلقم غذا میاره میاد میبینه

ندیده ولی خب شوهرمم ک دشمنم نیس دیگه اعصابم خورد شد واقعن

بنظر من کلا پاک کن و واضحتر توضیح بده که شوهرت دوروز تعطیل بوده و خونه خوابیده و تعطیلیم برا استراحت کردنه اگه قانع نشد بگو مریض شده مونده خونه برا استراحت

ندیده منم اعصابم خورد شد دلم برا شوهرمم میسوزه دشمنم که نیس همش بفرستمش سره کار

اره عزیزم میدونم مامان بابای منم همینجورین برا شوهر خواهرم ولی قصد بدی ندارن فقط دوس ندارن بچه هاشون تو شرایط سختی زندگی کنن 

عزیزم مامانا محبتشونو به شیوه اشتباه میکنن در اصل اون تورو خیلی میخاد چون میترسه تو کم و کاست داشته ...

درکش میکنم خودمم الان باردارم از الان به فکره بچمم بااینکه ندیدمش هنوز ولی دلم برا شوهرمم میسوزه حتی خودش میگه برم کارکنم گاهی وقتا خودم میگم نه چون الان دوس دارم یکی پیشم باشه بیرونم نمیتونم برم ولی اینم تلاششو میکنه مامانم یجوری حرف میزنه انگار شوهرم دشمنمه

درکش میکنم خودمم الان باردارم از الان به فکره بچمم بااینکه ندیدمش هنوز ولی دلم برا شوهرمم میسوزه حتی ...

عزیزدلم حساس شدی فقط بعضی وقتا فک کن چقد ب فکرتوعه الانم چون نمیخاد کم داشته باشی اینارو میگ اگ فک میکرد مامانت شوهرت دشمنته ک سایشو با تیر میزد قشنگم یکم بیشتر فک کن راجبش