2777
2789
عنوان

ب مامانم چی بگم واقعن

213 بازدید | 22 پست

شوهرم این دوروز تعطیل بود خابیده بود برا خودش تا ظهر بعد مامانم فهمیده پیام داده بگو بره کارکنه باموتور براچی میخابه تاظهر😐

چنوقت پیشم اومد خونم شوهرم تازه از سره کار اومده بود خابیده بود بعد مامانم فک کرده شوهرم از صب خونه خاب بوده دوباره تکرار کرد چرا تا ظهر میخابه نمیره پیکی چیزی🫤

من سرکلاژ کردم استراحت مطلقم واسه عملم ۴تومن کمکم کردن بهش گفتم این ماه دوتومن میدیم ماه بعدم دوتومنشو خودشون گفتن نه نمیخاد فعلن و اینا

منم امشب که اینجوری گفت اعصابم خورد شد اینارو بهش گفتم🤦‍♀️ البته هنوز ندیده

دوس داره چیکار داری

شماره کارت بده قرضتونو بدیم

اگه نگرانه اونی

کپی کردم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

اگه تو پیام رسانه پاک کن 

ولی بده حتما پولشونو 

چیزی هم گفتن ناراحت شدی با رفتارت بفهمون 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مادرت اینجوری حرف نزن

اون نه ماه از گوشت و خونش تغذیت داده

چروکهای بدنش هر کدوم حاصل تربیت کردن تو و یاد دادن زندگی به تو بوده

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
اگه تو پیام رسانه پاک کن ولی بده حتما پولشونو چیزی هم گفتن ناراحت شدی با رفتارت بفهمون

بقیرو پاک کنم بنظرت اونجا ک نوشتم شماره کارت بده بزارم بمونه؟

بقیرو پاک کنم بنظرت اونجا ک نوشتم شماره کارت بده بزارم بمونه؟

آره 

شماره کارت رو بزار 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

خیلی تند رفتی دشمنت نیس که مامانته تو این وضعیت اقتصادی بد بفکرتوعه بلاخره دخترشی هیشکیم دوس نداره د ...

ندیده منم اعصابم خورد شد دلم برا شوهرمم میسوزه دشمنم که نیس همش بفرستمش سره کار

ندیده ولی خب شوهرمم ک دشمنم نیس دیگه اعصابم خورد شد واقعن

منظوری نداره 

میدونی نگرانته بلاخره بچشی 

عزیزم مامانا محبتشونو به شیوه اشتباه میکنن در اصل اون تورو خیلی میخاد چون میترسه تو کم و کاست داشته باشی اینارو میگ فک میکنه ک تو چیزی نمیگی و ی‌جوری میگ ک یعنی بتونی تو حق خودتو از این زندگی بگیری و کاملا طرفدار توعه مادر هیچ وقت بد بچشو نمیخاد عزیزم یکم حساس شدی فقط کافیه بشینی باهاش حرف بزنی این چیزایی ک اینجا نوشتی رو برا خودش بگی با حرف زدن همه چی حل میشه شک نکن مهارت حرف زدنو تو خودت گسترده کن پیامتم براش پاک کن یا اگ پیامک دادی بگو ببخشید ناراحت بودم از دلش دربیار تا ندیده خودتم ی روز مادر میشی اونا به مانمیرسن ولی ما به اونا میرسیم یکم بیشتر فک کن:)