2777
2789
عنوان

قلب جنين

246 بازدید | 19 پست

من يبار بخاطر عدم تشكيل قلب جنين پارسال سقط داشتم بعدش كلي آز دادم هم خودم مشكل انعقادي داشتم هم همسرم ضعيف بود هر دو تحت درمان بوديم تا الان كه به تجويز دكتر جلوگيري و قطع كرديم و باردارم الان طبق تاريخ پري شش هفته و سه روزم باسد باشه ديروز طبق تجويز دكتر سونوي قلب داشتم سن جنين و گفت شش هفته و شش روز ولي قلب و ضربان رؤيت نشده خيييييلي نگرانم😔

تعداد رای : 2
نظرسنجی
قلب جنين
2
100%
بارداري
0
0%

نگران نباش تا هفته ۹وقت داری توکل بخدا منم دوتاوسقط اینطوری داشتم فندق زیاد بخور 

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفت هفتگی گفت قلب تشکیل شده ولی دیدم یه نفر قلب جنینش تشکیل نشده بوددکترگفت دوهفته دیگه بیا

خداجون مواظب بچه هام باش سپردمشون به خودت میدونم بیشتر از من دوستشون داری ومواظبشون
من هفت هفتگی گفت قلب تشکیل شده ولی دیدم یه نفر قلب جنینش تشکیل نشده بوددکترگفت دوهفته دیگه بیا

منم تو بارداري قبلم از هفته شش تا يازده هو دوهفته يبار سونو داشتم طبق تجويز،الان آخه تحت درمان باردار شدم خيلي ناراحتم از ديروز تا حالا

باشه عزيزم،خيلي نگرانم

اصلا نگران نباش ب خدا توکل کن ک توکل کردم و نتیجشو دیدم فقط بسپار ب خودش ک صلاح هممون بهتر عز خودمون میخواد استرس نداشته باش سوره حجرات هم حتمااااا بخون  تو این ماهوعزیز نذر بکن ک امام حسین خودش هواتو داره عزیزم درکت میکنم چون این روزارو گذروندم برات دعا میکنم

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین