2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دو ماهه قبل و بعد پریودی تخمدونام درد میکردن.الان درد ندارم فقط گرفتگی شکم دارم نوبت سونو دارم ب ...

ای بابا چیزی نیست

فوق فوقش یه کیست داری که دارو میخوری تموم میشه

cdn.imgurl.ir/uploads/h262037_InShot__.mp4

پس چرا دوماهه ولم نمیکنه این درد .مرسی وقت گذاشتین.کیست عرق سرد داره؟؟

بله عزیزم. من کیست داشتم سمت چپم با پهلوم درد می‌گرفت وحشتناک 

و کلی عرق سرد میکردم 

رفتم سونو یه کیست تو تخمدان چپم داشتم الان دارو میخورم بهترم

بله عزیزم. من کیست داشتم سمت چپم با پهلوم درد می‌گرفت وحشتناک و کلی عرق سرد میکردم رفتم سونو یه کیست ...

واقعا؟,خدا خیرت بده.من فک کردم دیگه سرتان تخمدانه. خدا خیرت بده ج دادی.الان درد ندارم ولی شکمم ی جوری گرفته است

واقعا؟,خدا خیرت بده.من فک کردم دیگه سرتان تخمدانه. خدا خیرت بده ج دادی.الان درد ندارم ولی شکمم ی جور ...

منم فقط گاهی درد می‌گرفت و مثل بارون عرق میکردم

وای دوباره یادم افتادم

ولی من اصلا به سرطان فکر نکردم میدونستم کیسته

منم فقط گاهی درد می‌گرفت و مثل بارون عرق میکردموای دوباره یادم افتادمولی من اصلا به سرطان فکر نکردم ...

از درد عرق میکردی یا هرز گاهی؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم.چون من قبلش ی خانم دیدم راجب یکی از اقوامشون صحبت میکرد که سرتان تخمدان داشت .تموم علایم منو داشت.بحدی خودمو باختم ک ب دخترم نگاه میکنم گریه میکنم میگم خدایا کی بزرگش می‌کنه.یا میرم تفریح میگم این آخرین باری بود ک رفتم اینقدر نق میزنم ب شوهرم  ک کلافه شده.هرچند انتظار داشتم این روزا بیشتر هوامو داشته باشه ولی باز پذیرفتم آدما تنهایی میمیرن بدون عزیزترین کساشون

از درد عرق میکردی یا هرز گاهی؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم.چون من قبلش ی خانم دیدم راجب یکی از اقوامشون ...

نه عرق رو هم گاهی موقع درد

هم گاهی الکی بدون هیچ دردی داشتم

نه به خدا هیچی نیست نگران نباش

فکر کنم شما تا الان تجربه کیست نداشتید